Kirjaudu sisään
Selaushistoria

MMA, Nyrkkeily ja Paini

Kamppailulajeihin kuuluu useita urheilulajeja, joissa tehdään tai valmistellaan lähitaistelua. Termi on yhteisnimitys eri urheilulajeille, kuten nyrkkeily, paini ja MMA ( Mixed Martial Arts/vapaaottelu). Jos harrastat jotakin kamppailulajia, on tärkeää, että sinulla on oikeat varusteet – osittain siksi, ettet vahingoittaisi itseäsi ja osittain liikkeiden esteettömän suorituksen varmistamiseksi. Protein Companyn kattavasta treenivarusteiden valikoimasta löydät muun muassa nyrkkeilyhanskat, käsisiteet ja rashguardit. Olemme yksi Pohjoismaiden johtavista kamppailulajivarusteiden jälleenmyyjistä. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
Tuote 16 sta 16

Muut ostivat myös

Säännöt suojavarusteille

Suojavarusteille asetetaan erilaisia vaatimuksia, kamppailulajista riippuen, joita sinun on noudatettava. Kamppailulajit vaativat paljon itsekuria, sääntöetiikkaa sekä suojavarusteita, jotta vältyttäisiin loukkaantumisilta, niin omalta kuin muiden osallistujien osalta.

Kamppailulajivarusteemme

Oikein suoritettuna kamppailulajit ovat täydellistä treeniä niin keholle kuin mielelle ja tapa oppia kehittämään hallintaa. Meillä Protein Companylla on monipuolinen valikoima tärkeitä ja välttämättömiä varusteita, joita tarvitaan useissa kamppailulajeissa.

  • Nyrkkeilyhanskat
  • Nyrkkeilyshortsit
  • Käsisiteet lisäsuojaksi iskuja vastaan
  • Shin guards (polvisuojat suojaamaan potkuilta)
  • Rashguards (vartalonmyötäiset, kompaktit paidat)
  • Muay Thai -shortsit thainyrkkeilyyn

Kamppailulajivarusteiden lisäksi saatat tarvita myös linimenttejä lihasten ja kipeiden alueiden vahvistamiseksi, ennen tai jälkeen harjoittelun, sekä vesipulloja sekä polvi- ja rannesiteitä ja paljon muuta. Muista suojata itsesi kunnolla harjoitellessasi kamppailulajeja parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi sekä treenin että kilpailun aikana.

Protein Companylta löydät varusteet tasosta riippumatta

Riippumatta siitä, millä tasolla olet kamppailulajiharrastuksessasi, meillä on sinulle oikeanlaiset varusteet. Jos et ole varma siitä, mitä tarvitset, voit helposti ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka neuvoo sinua mielellään. Treenaa taistelijaksi kanssamme Protein Companyn avulla!