Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Hinta
Varastossa
Tuote 2 sta 2

Voimaharjoittelua liikkumisvapaudella

Painoliivitreeni tarkoittaa sitä, että käytät liiviä, joka on täytetty painoilla, joita luonnollisesti voit säätää. Poista tai lisää sen mukaan, kuinka raskaan treenin haluat tehdä. Painoliiviä käyttäessäsi voit pitää kädet vapaina voimaharjoittelun aikana. Sen sijaan paino jakautuu ylävartaloon, kun esimerkiksi juokset, teet power walking -treeniä tai muuta voimatreeniä.

Painoliivi juoksemisen yhteydessä

Kokeile lenkkeilyä tai juoksemista painoliivin kanssa. Hikoilet enemmän ja joudut haastamaan itseäsi enemmän. Juoksu painoliivin kanssa lisää voimaa ja edesauttaa painonpudotusta.

Painoliivin edut ja haitat
Jos et ole aikaisemmin treenannut painoliivin kanssa ja aiot nyt ostaa painoliivin, aloita pienemmällä painolla ja lisää painoa vähitellen. Painoliivin käyttäminen on hyvä asia, mutta voi käydä liian raskaaksi, jos käytät liian painavia painoja alussa.

Erinomainen kotitreeni painoliivillä

Painoliivi on todella helppokäyttöinen. Käytä sitä metsälenkillä ja murtomaahiihdossa tai treenaa ulkona tai sisällä.

  • Askelkyykyt
  • Haarahypyt
  • Burpeet
  • Penkkidipit
  • Punnerrukset jne.

Osta painoliivi Protein Companylta

Tutustu painoliiveihimme, jotka tarjoavat sinulle tehokasta treeniä ja näyttävät samalla hyvältä päällä. Ne sopivat useisiin erilaisiin harjoittelutapoihin ja kokemustasoon – löydä oma suosikkisi meiltä jo tänään!