Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Hinta
Varastossa
Tuote 17 sta 17

Mitä eteeriset öljyt ovat?

Eteeriset öljyt valmistetaan uuttamalla esimerkiksi kasveista, hedelmistä, yrteistä ja siemenistä erilaisia esansseja, joita sitten käytetään tuoksuina öljyissä. Näitä öljyjä voidaan puolestaan käyttää moniin eri tarkoituksiin; esimerkiksi ihonhoitotuotteiden koostamiseen tai hajusteina kodin diffuusereissa, kuten aromaterapiassa. Eteeristen öljyjen molekyylirakenne mahdollistaa niiden imeytymisen ihoon ja verenkiertoon niin, että voimme nauttia niiden tuomista terveyseduista.

Sataprosenttisesti puhtaat eteeriset öljyt

On tärkeää, että käyttämäsi eteeriset öljyt ovat puhtaita ja täysin luonnollisia, sillä tällä tavalla niiden ainutlaatuiset ominaisuudet tulevat parhaiten esiin. Voit löytää valikoimastamme korkealaatuisia eteerisiä öljyjä, jotka ovat käyneet läpi laatua ja puhtautta mittaavia analyysejä. Samanaikaisesti voit löytää kaikki valikoimamme eteeriset öljyt edulliseen hintaan!

Millaisia ominaisuuksia eteerisillä öljyillä on?

Jokaisella eteerisellä öljyllä on omat erityisominaisuutensa. Millaista käyttötarkoitusta sinä olet miettinyt mielessäsi?

  • Virkistävät ja energisoivat – Nämä eteeristen öljyjen ominaisuudet nousevat esiin silloin, kun tunnet olosi väsyneeksi tai pyrit saamaan menetetyn motivaatiosi takaisin.

  • Rentouttavat ja rauhoittavat – Tällaisia ominaisuuksia sisältävät eteeriset öljyt sopivat sinulle silloin, jos tunnet olosi usein hermostuneeksi ja sinun tulisi lievittää stressiä, esimerkiksi juuri ennen nukkumaanmenoa.

  • Kosteuttavat - Jos kärsit kuivasta ihosta, kosteuttavia ominaisuuksia sisältävät eteeriset öljyt ovat erinomainen vaihtoehto. Esimerkiksi manteliöljy ja arganöljy ovat hyviä esimerkkejä kosteuttavista eteerisistä öljyistä.

Esanssit

Etsitkö tuoksuvaa eukalyptusta, hedelmäistä sitrushedelmää tai virkistävää santelipuuta? Voit täydentää vapaasti haluamiasi kauneuden, terveyden ja hyvinvoinnin tuotteita erilaisilla eteerisillä öljyillä.

Huomio! Muista, että eteeriset öljyt ovat hyvin voimakkaita, joten sinun tulisi laimentaa ne huolellisesti kauneudenhoitotuotteisiin. Aromaterapian tapauksessa lisää sekaan vain muutama tippa.

Eteeriset öljyt edulliseen hintaan

Saat eteeriset öljyt edulliseen hintaan Proteincompanysta, ja tilatessasi tuotteita yli 50 euron edestä saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen. Jos sinulla herää aiheesta kysyttävää, asiakaspalvelumme vastaa sinulle mielellään.