Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Celsius

Celsius-juoma on suosittu tuote käyttäjien keskuudessa ja on helppo ymmärtää miksi. Energiajuomien tavoitteena on niiden toimivuus ja siinä Celsius on onnistunut varsin hyvin. Celsius-energiajuoma on nimittäin saavuttanut merkittäviä tunnustuksia ympäri maailman ja viimeisin niistä oli CPS Retailer Choice Best New Product Contest -tunnustus ja menestys Beverage Innovation Awards -gaalassa, jossa Celsius nimettiin parhaaksi funktionaaliseksi juomaksi. Toisin sanoen voit hyvillä mielin kokeilla Celsiusta, jonka tulokset puhuvat puolestaan. Löydät useita makuja ja Celsius-vaihtoehtoja meiltä täältä Protein Companylta! Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
18
Kampanja
24 x Celsius, 355 ml, Peach Vibe
18
Kampanja
24 x Celsius, 355 ml
Mix-lava
Lisää vaihtoehtoja
€44.90 €54.96
36
Lyhyt voimassaoloaika
24 x Celsius, 355 ml, Frozen Berry
18
Kampanja
24 x Celsius, 355 ml, Tropical Twist
18
Kampanja
24 x Celsius, 355 ml
Lisää vaihtoehtoja
€44.90 €54.96
18
Kampanja
24 x Celsius, 355 ml, Raspberry Acai
Celsius, 355 ml
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 9 sta 9

Muut ostivat myös

On eri asia väittää, että energiajuoma vaikuttaa positiivisesti treeneihisi – ja toinen todistaa, että juoma todella toimii. Celsius-energiajuomille on tehty useita eri laboratoriokokeita ja tänä päivänä onkin olemassa jo kuusi tieteellistä ja julkaistua tutkimusta Celsiuksen toimivuudesta sekä treenatessa että sen vaikutuksista arkielämään. Monet haluavat tehdä terveellisiä ja oikeita valintoja terveytensä puolesta ja sen osan Celsius hoitaa kyllä mallikkaasti.

Edullinen ja tehokas
Celsiuksen teho on toisin sanoen todistettu monessa eri tilanteessa, mikä tekee juomasta loistovalinnan monelle kovaa treenaavalle ympäri maailman. Energiajuomat voivat stimuloida sekä kehoa että mieltä, joten voit suoriutua paremmin monessa asiassa – treeneistä tietokonetyöskentelyyn. Celsius-juomia on saatavilla useana eri makuvaihtoehtona, mikä helpottaa sen vaihtoehdon löytämistä, joka maistuu sinusta parhaimmalta. Vai mitä sanoisit Celsius Päärynästä, Celsius Colasta, Celsius Limestä tai ehkä Celsius Luonnonmarjoista? Vaihtoehtoja on monia ja löydätkin varmasti oman Celsius-energiajuomasuosikkisi suoraan meiltä Protein Companylta!