Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Maku
Käyttötarkoitus
Ruokavalio
Ei sisällä
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
-30%
Golden Deals!
68 24 x Celsius 355 ml Mix-lava
Mix-lava
Lisää vaihtoehtoja
-29%
Golden Deals!
9 24 x Celsius 355 ml
Lisää vaihtoehtoja
€36.99 €51.90
-29%
Golden Deals!
4 24 x Celsius 355 ml Strawberry Lemonade
-29%
Golden Deals!
2 24 x Celsius 355 ml Jungle Vibe
-29%
Golden Deals!
3 24 x Celsius 355 ml Mango-Passion
-29%
Golden Deals!
2 24 x Celsius 355 ml Kiwi Guava
-29%
Golden Deals!
1 24 x Celsius 355 ml Oasis Vibe
-29%
Golden Deals!
1 24 x Celsius 355 ml Crispy Pear
6 Celsius 355 ml
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 9 sta 9

Maksimoi treenisi Celsius-energiajuomilla

Celsius on syntynyt tarkkaan harkitun tuotekehityksen johdosta, jossa optimaalinen ravintosisältö ja herkullinen maku on tähdätty yhdistymään toisiinsa täydellisesti. Tämä on juoma, joka auttaa sinua suoriutumaan ja saavuttamaan tavoitteesi antamalla runsain määrin energiaa. Juomia on saatavilla useina herkullisina makuina, ja ne sisältävät vain luonnollisia maku- ja väriaineita. Lisäksi kaikki Celsius-juomat ovat vegaanisia, niissä ei ole hiilihydraatteja ja ne sisältävät seitsemän huolella valittua vitamiinia sekä muita tärkeitä terveyttä edistäviä komponentteja, kuten vihreää teetä ja inkivääriä.

Suurin osa Celsius-juomista sisältää piristävää kofeiinia, mutta niille, jotka haluavat pidättäytyä kofeiinista, on tarjolla myös kofeiiniton versio.


Celsius – palkittu terveysjuoma, jolla on monia etuja

Vuosien varrella Celsius on vastaanottanut useita palkintoja maailmanlaajuisesti sen terveyttä edistävien ja suorituskykyä parantavien ominaisuuksiensa ansiosta. Celsius on muun muassa voittanut arvostetun CPS Retailer Choice Best New Product Contestin parhaan toiminnallisen juoman palkinnon sekä Beverage Innovation Awards -palkinnon.

Tarkoin suunnitellun ravintosisältönsä ansiosta Celsius-juomat tehostavat immuunijärjestelmääsi ja energianpolttoasi samalla, kun ne tarjoavat sinulle runsain määrin energiaa suorituskykysi optimointiin.


Osta Celsius-energiajuomia yli 59 eurolla ja saa ilmainen toimitus

Voit ostaa Celsius-energiajuomia Proteincompanylta edulliseen hintaan. Valikoimastamme löytyy sekä saman makuisia Celsius-pakkauksia niille, jotka ovat jo löytäneet omat suosikkimakunsa sekä sekamakuisia Celsius-pakkauksia niille, jotka mieluummin yhdistelevät useita eri makuja. Voit tietysti tilata Celsius-juomasi myös yksittäisissä pakkauksissa. Lisäksi, kun tilaat tuotteita verkkokaupastamme yli 59 eurolla, saat tuotteillesi ilmaisen toimituksen!