Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Maku
Käyttötarkoitus
Ruokavalio
Ei sisällä
Muoto
Koko
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
-9%
13 24 x Healthyco Wafer Bar 24 g 24 x Healthyco Wafer Bar 24 g
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 28 sta 32

Mikä on HealthyCo?

HealthyCo panostaa ympäristöystävällisten ja terveellisten luomutuotteiden tarjoamiseen ilman, että niistä täytyisi maksaa maltaita. HealthyColta löydät laajan valikoiman tuotteita, kuten kookosöljyä, maapähkinävoita, suklaata ja mehuja. Kaikki tuotteet ovat luomutuotteita eivätkä sisällä turhaa sokeria, jota monissa tuotteissa nykyään on.

HealthyCon tarjoamiin tuotteisiin lukeutuvat Proteinella, hillot, mehut ja jälkiruokavanukkaat. Kenties tunnetuin tuote on Proteinella, joka muistuttaa Nutellaa, mutta sisältää huomattavasti vähemmän sokeria.

Proteinella

Yksi HealthyCon suosituimmista tuotteista on Proteinella, joka on terveellinen ja ympäristötietoinen vaihtoehto sokeripommiksi laskettavalle Nutellalle. Proteinella sopii yhtä hyvin levitteeksi kuin pannukakkujen ja puurojen päällä nautittavaksi. Päivittäisen sokerin saannin vähentäminen on todella tärkeää erityisesti liikuntaa harrastaville, ja HealthyCo- ja Proteinella-juomien avulla saat juuri oikean määrän makeutta – altistamatta kehoasi sokerille.

Proteinella sisältää hasselpähkinää, kaakaovoita, kaakaojauhetta, herajauhetta, auringonkukkaöljyä ja vähän muutakin. Jos olet utelias kokeilemaan tätä maukasta levitettä, voit ostaa sen meiltä Proteincompanyltä. Se on täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat pysyä kunnossa mutta silti nauttia elämän pienistä iloista hyvällä omallatunnolla. Lisäksi saat HealthyCo-tuotteet todella hyvään hintaan.

Meillä on aina nopeat toimitukset ja tarjoamme lisäksi ilmaisen toimituksen ostoksen ylittäessä 49,90 euroa!