Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Maku
Käyttötarkoitus
Ei sisällä
Muoto
Koko
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
-25%
Lyhyt voimassaoloaika
28 NJIE ProPud 200 g NJIE ProPud 200 g
Lisää vaihtoehtoja
alkaen €2.03 alkaen €2.70
23 NJIE Fruktdryck 1 l NJIE Fruktdryck 1 l
Lisää vaihtoehtoja
alkaen €1.70
-4%
20 12 x NJIE ProPud Proteinbar 55 g 12 x NJIE ProPud Proteinbar 55 g
Lisää vaihtoehtoja
-8%
31 12 x NJIE ProPud 200 g 12 x NJIE ProPud 200 g
Lisää vaihtoehtoja
€29.90 €32.40
Tuote 28 sta 33
NJIE ProPud-tuotesarjasta löytyy proteiinipitoisia patukoita, vanukkaita sekä maito- ja rahkapirtelöitä useissa eri makuvaihtoehdoissa. ProPud-tuotteet ovat olleet sisältämiensä ainesosien ansiosta niin ruokakauppojen kuin kuntosalienkin myyntihittejä. Kaikki tuotteet ovat huolellisesta kehittelystä johtuen toiminnallisia, täyttäviä ja mikä parasta – taivaallisen hyviä! Tuotteita myydään kätevissä pakkauksissa, jotka on helppo ottaa mukaan minne tahansa. ProPud-tuotteet ovatkin täydellinen välipala kaikille, jotka haluavat lisätä proteiinia ruokavalioonsa.

Saavuta tavoitteesi ProPudin herkullisten tuotteiden avulla

ProPud tarjoaa hyvänmakuisia proteiinipitoisia tuotteita, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Kaikki valikoiman tuotteet ovat proteiinipitoisia, eivät sisällä lisättyä sokeria ja tarjoavat sinulle lisäenergiaa silloin, kun sitä eniten tarvitset. Riippumatta siitä kuka olet tai mitä tavoittelet, ProPudin proteiinipitoiset patukat, vanukkaat sekä maito- ja rahkapirtelöt auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi!


ProPudin tuotteet – ilmainen toimitus yli 50 EUR tilauksiin

ProPudin valmistajat asettavat korkeat vaatimukset tuotteiden laadulle, alkuperämerkinnöille sekä ympäristökysymyksille. Tuotteen valmistusprosessi tähtää maukkaiden ja kestävien tuotteiden valmistukseen terveystietoisten ja aktiivisten kuluttajien nautittavaksi.

Löydät myydyimmät NJIE ProPud-tuotteet edullisin hinnoin Proteincompanyn valikoimasta. Voit tilata meiltä ProPudin tuotteita isommissa pakkauksissa edullisempaan hintaan tai ostaa tuotteita yksittäispakkauksissa, jolloin voit kokeilla erilaisia makuja ja löytää oman suosikkisi. Tutustu ProPudin suosittuihin tuotteisiin jo tänään!