Viimeinen mahdollisuus

4
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 1 kertaa viimeisten päivien aikana

Virtufit Adjustable Balance Board

€16.90
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(1)
Toimitusaika: 3-5 arkipäivää Tuotenro: PB-04804

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Muut

 • Tuotekuvaus
 • Adjustable Balance Board -tasapainolauta on täydellinen työkalu tasapainon ja koordinaation harjoittamiseen ja erityisesti nivelten ja niiden pienten lihasten vahvistamiseen jalkojen, polvien ja lantion ympärillä.
  Virtufit Adjustable Balance Board on täydellinen työkalu tasapainon ja koordinaation harjoittamiseen ja etenkin jalkojen, polvien ja lantion ympärillä olevien nivelten ja lihasten vahvistamiseen. Tasapainolevyä voidaan käyttää sekä ennaltaehkäisyyn että kuntoutukseen.


  • Harjoittele tasapainoa, koordinaatiota ja voimaa
  • Säädettävä korkeus
  • Harjoittelu ja kuntoutus


  V irtufit Adjustable Balance Board -tasapainolevyä voidaan käyttää kotona, kuntosalilla tai työpaikalla ja samalla kun teet muita asioita, kuten harjaat hampaita.

  Levy on suunniteltu siten, että seisot vaakalevyllä ja yrität sitten pitää tasapainon. Vaikeusastetta voidaan muuttaa säätämällä korkeutta kolmella eri tasolla. Voit suorittaa myös muita harjoituksia samanaikaisesti, kuten heittää palloa harjoituskumppanin kanssa.


  Materiaali:
  Polypropeeni.

  Koko:
  40 x 40 x 5,5 cm.

  Takuu:
  2 vuotta.
 • Ainesosat
 • FAQ

Arvostelut (1)

1 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Karolina 2020-10-26
Vahvistettu ostos
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - En ole vielä käyttänyt niin paljon, käyttämäni pieni tuntuu hyvältä ja lihasryhmissä, jotka minun on tehtävä. 7-vuotias tytär rakastaa sitä.
Näytä lisää
1 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5