Tee yhteistyötä Proteincompanyn kanssa


Protein Companylla on useita erilaisia ​​yhteistyömuotoja sekä yksityishenkilöiden että yritysten kanssa. Täältä löydät tietoa esimerkiksi siitä, miten voit ryhtyä jälleenmyyjäksi, liikekumppaniksi (affiliate) tai vaikuttajaksi.

Vaikuttajat ja brändilähettiläät

Protein Company tarjoaa sinulle vaikuttajana tuotteita vastineeksi näkyvyydestä sosiaalisessa mediassa. Jotta tavoittaisimme asianmukaisen kohdeyleisön, on tärkeää, että tilisi keskittyy liikuntaan ja terveyteen.

Haluamme, että ihmiset, joiden kanssa työskentelemme, jakavat arvomme, levittävät liikunnan iloa ja kannustavat aktiiviseen elämäntyyliin. Edellytämme myös, että olet täyttänyt 18 vuotta ja sinulla on vähintään 2 000 seuraajaa.


Etsimme jatkuvasti uusia ihmisiä yhteistyöhön. Oletko kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssamme ja täytät vaatimukset? Lähetä instagram-käyttäjänimesi ja mahdolliset muut sosiaalisen median tilisi Influencer Marketing Assistentille Julialle: julia.skollerhag@proteinbolaget.se. Lähetä sähköpostiviestisi englanniksi.

Jälleenmyyjä
Haluaisitko olla yhden markkinoiden suosituimman ravintolisiin erikoistuneen tuotemerkin jälleenmyyjä? Olet oikeassa paikassa!

Protein Companyn oman GAAM-tuotemerkin jälleenmyyjänä saat tietenkin kyseiset tuotteet parampaan hintaan. Lisäksi koko tuotevalikoimamme on käytettävissäsi, ja voit osallistua kampanjoihimme.

Päivitämme verkkosivustoamme jatkuvasti uusilla tuotteilla ja tarjouksilla, minkä ansiosta sinun on erittäin helppo pysyä ajan tasalla. Kuulostaako hyvältä?
Voidaksenne hakea jälleenmyyjäksi on teidän ensin luotava asiakastili Proteincompany.fi verkkokaupassa. Mikäli teillä ei ole vielä tiliä, voitte luoda sen täällä.

Ota meihin yhteyttä seuraavien tietojen kanssa:
 • Sähköpostiosoite
 • Y-tunnus
 • Yrityksen nimi
 • Sähköpostiosoite joka on liitetty asiakastiliinne
 • Yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
 • Onko yhteyshenkilö edustamiseen oikeutettu? Kyllä/Ei. Mikäli ei, täytä edustamiseen oikeutetun henkilön yhteystiedot

HUOM! Koskee ainoastaan fyysisiä myymälöitä. GAAM-tuotteiden jälleenmyynti verkkokaupan kautta ei ole tällä hetkellä mahdollista.

Yhteistyökumppani (affiliate)

Proteincompany.fi on Suomen johtavia ravintolisien ja treenitarvikkeiden verkkokauppoja. Kiinnostus liikuntaan ja terveyteen on kasvanut Suomessa viime vuosina enemmän kuin koskaan, etenkin sosiaalisessa mediassa. Sosiaalisen median alustoilla, kuten verkkosivustoilla, on usein kohdennettu ja asianmukainen kohdeyleisö. Haluaisimme tavoittaa tämän kohderyhmän.

Jos haluat olla Protein Companyn kumppani, meille on tärkeää, että sinulla on verkkosivusto, joka keskittyy liikuntaan ja terveyteen. Tuotteemme tulee näkyä merkityksellisessä asiayhteydessä kohdennetulle yleisölle. Protein Company keskittyy vahvasti liikuntaan ja terveyteen, mikä helpottaa sinua herättämään vierailijoiden kiinnostuksen tuotteitamme kohtaan.

Lyhyesti sanottuna kumppanuusmarkkinointi eli affiliate-marketing on täysin tulospohjainen markkinoinnin muoto. Jos sinulla on verkkosivusto, sinulla on mahdollisuus esitellä Protein Companyn tuotteita. Jos seuraajasi ostavat verkkosivuillemme linkitettyjä tuotteita, saat myynnistä tietyn prosenttiosuuden. Helppoa, eikö?

Protein Companyn kumppanina saat välityspalkkion kaikista tilauksista, jotka tehdään seurantalinkkiesi kautta. Jos sinulla on isompi verkkosivusto, saat mahdollisesti isomman välityspalkkion suurempaa näkyvyyttä vastaan. Teemme yhteistyötä Adrecordin kanssa, joka on turvallinen affiliate-verkko, joten voit tehdä yhteistyötä kanssamme huoletta.
Hae kumppanuusohjelmaamme Adrecordin kautta täällä.

Miksi Protein Company?
 • Tunnettuja ja suosittuja tuotemerkkejä, joita on helppo myydä.
 • Houkuttelevia kampanjoita ammattitaitoisilla mainosmateriaaleilla.
 • Tilastoraportointi, jonka avulla voit helposti seurata välityspalkkioitasi.
 • Protein Company tunnetaan erinomaisesta palvelustaan ja laadustaan.

Miten pääsen alkuun?
 • Hae affiliate-verkkoomme napsauttamalla yllä olevaa linkkiä.
 • Sijoita jäljitettävä affiliate-linkki tai banneri verkkosivuillesi. Valitsemillasi kumppaniverkostoilla on hyvä tuki auttamaan sinua tämän kanssa.
 • Aloita aktiivinen markkinointi. Enemmän työtä - enemmän rahaa!

Lataa Proteincompanyn logo