Proteincompany Magazine
Täältä löydät uutta inspiraatiota joka viikko!

5 etua ateriankorvikkeista

Smoothie banaanilla ja siemenillä

Luultavasti olet jo kuullut ateriankorvikkeista ja kuinka ne voivat olla tehokas tapa pudottaa painoa. Mutta jotta ateriankorvikkeet toimisivat painonpudotuksessa, niihin on yhdistettävä terveellinen ja tasapainoinen elämäntapa.

Kaikki haluaisimme valmistaa terveellisiä ja ravitsevia aterioita kotona, mutta todellisuudessa useimmilla meistä ei ole aikaa tähän kiireisten elämäntapojemme vuoksi. Sen sijaan turvaudumme pikaruokaan ja syömme silloin kun ehditään, mikä voi päinvastoin vaikuttaa painonpudotukseen.

Tässä astuvat kuvaan ateriankorvikkeet kuten proteiinijuomat, proteiinipatukat, jauheet ja terveelliset välipalat, jotka voivat olla arvokkaita.

Ja sanottuaan tämän - keskustellaan viidestä syystä, miksi tarvitset ateriankorvikkeita täydentämään painonpudotusmatkaasi!

Tässä on viisi etua, jotka todistavat ateriankorvikkeiden tehokkuuden painonpudotuksessa:

1. Pudota tai säilytä painosi

Jos kamppailet painosi kanssa ja yrität pudottaa sitä mutta et näytä onnistuvan, ateriankorvikeshake voi olla jotain, mitä sinun kannattaa harkita tarkemmin. Nämä shake-juomat tarjoavat sinulle kaikki tarvitsemasi ravintoaineet ateriaan, samalla auttaen sinua pitämään silmällä kuluttamiasi kaloreita.
On monia erilaisia vaihtoehtoja ateriankorvikkeiksi valittavana, joten käytä aikaa löytääksesi itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto. Monet niistä on suunniteltu painonlisäykseen - ja jos yrität pudottaa painoa, on parasta välttää näiden ostamista.

2. Se on kätevää ja käytännöllistä

Monet ihmiset kamppailevat saadakseen päivittäiset ravintoaineensa ja syödäkseen tarpeeksi koko päivän aikana. Ateriankorvikeshake on erinomainen tapa kiertää tämä. Se on helppo ja kätevä tapa saada tarvittavat päivittäiset ravintoaineet - ilman että sinun tarvitsee syödä niin paljon ruokaa - tai edes miettiä ruoanlaittoa.
Ne eivät myöskään tarvitse olla tylsiä. Ole luova ja lisää erilaisia hedelmiä ja muita ainesosia tehdäksesi herkullisen smoothien.

3. Hyvä proteiinin ja kuidun lähde

Joillakin ihmisillä voi olla vaikeuksia sisällyttää tarpeeksi kuitua ruokavalioonsa. Kuitu on tietyn tyyppinen hiilihydraatti, jota löytyy monista terveellisistä elintarvikkeista kuten vihanneksista ja hedelmistä. Se auttaa sujuvassa ruoansulatuksessa ja voi auttaa ruoansulatusongelmiin kuten ripuliin, ilmavaivoihin ja ummetukseen.

Monet ateriankorvikkeet sisältävät kuitua yhdessä suuren proteiinipitoisuuden kanssa. Jos sinulla on vaikeuksia sisällyttää näitä ruokavalioosi, ateriankorvikeshake on erinomainen vaihtoehto sinulle valita.

GAAMin ateriankorvike on kehitetty vaihtoehdoksi päivän kaikille aterioille, joita joskus voi jäädä väliin.

GAAMin ateriankorvike on kiinnittänyt erityistä huomiota varmista tamaan, että se sisältää kaikki elimistön tarvitsemat tärkeät aineet ateriassa, mutta siitä huolimatta se sisältää vähemmän kaloreita kuin monet muut ateriavaihtoehdot.

Siinä on korkea proteiinipitoisuus, sisältää välttämättömiä aminohappoja ja kuituja, jotka varmistavat asianmukaisen ateriankorvikkeen. Valitse kolmesta eri, herkullisesta mausta.

4. Räätälöidyt ratkaisut erilaisille ruokavalioille

Henkilöille, joilla on tietyt ruokavaliorajoitukset tai mieltymykset, ateriankorvikkeet voivat myös olla täysin räätälöityjä. Jos suosit vegaanisia ateriankorvikkeita, vähähiilihydraattisia, gluteenittomia tai kasvisruokavalioita, on olemassa monia vaihtoehtoja, jotka on suunniteltu nimenomaan mieltymystesi ja ravitsemustarpeidesi mukaan.

5. Edullinen tapa syödä terveellisesti

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä - ateriankorvikkeet voivat auttaa sinua säästämään rahaa ruokaostoksissa. Ravintolassa syöminen ei aina ole taloudellisesti mahdollista, ja ruokakaupan kustannusten noustessa näet todennäköisesti hintojen nousevan ostoskuiteissasi. Ateriankorvikkeet vähentävät tarvittavien aterioiden ja välipalojen määrää, joten ne säästävät sekä aikaa että rahaa.

Vaihtamalla yhden tai useamman aterian päivässä voit säästää merkittävän summan rahaa pitkällä tähtäimellä. Valittavanasi on niin monta eri brändiä, että sinun tarvitsee vain löytää se, joka toimii parhaiten sinulle.

Ennen kuin tilaat ateriankorvikkeen, ota tämä huomioon:

  • Juo paljon vettä ja pidä itsesi ja kehosi hydratoituna. Ateriankorvikkeiden käytön aikana sinun on varmistettava, että kehosi saa tarvitsemansa nesteen päivän aikana.
  • Ateriankorvike ei ole pysyvä ratkaisu. Sitä tulisi käyttää vain lyhytaikaisesti, eikä pidempään kuin 8 viikkoa.
  • Jos sinulla on taustalla olevia sairauksia, jotka voivat vaikuttaa negatiivisesti ateriankorvikkeeseen - ota yhteyttä lääkäriisi.

Haluatko kokeilla ateriankorviketta?

Meillä on laaja valikoima erilaisia ateriankorvikkeita. Selaa valikoimaamme ja löydä jotain, joka sopii sinulle, ruokavalioosi ja tarpeisiisi - tai inspiroidu Paras Ateriankorvike.

Onnea matkaan painonpudotusmatkallasi!

Ajatuksia blogikirjoituksesta? Kommentoi alle
Ei kommentteja
Ole ensimmäinen joka kommentoi:
Nimi:
Sähköpostiosoite (ei julkaista):
Anna koodi: Evz4DH (vahvistamme ettet ole robotti)
Lisää artikkeleita Ruokavalio & reseptit
Valitse oikea ateriankorvike

Valitse oikea ateriankorvike

2024-04-17
Ateriankorvike on kuuma aihe fitness- ja terveysmaailmassa. Ne voivat korvata aamiaisen, lounaan tai muun aterian - ja niitä on monessa eri muodossa. Ateriankorvikkeita voidaan käyttää monista eri syistä, mutta ne ovat suosituimpia niiden keskuudessa, jotka haluavat pudottaa painoa ja säilyttää terveen painon. Tässä artikkelissa autamme sinua valitsemaan oikeanlaisen ateriankorvikkeen tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Tässä mitä sinun tarvitsee tietää.
Lue lisää
Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää heraproteiinista

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää heraproteiinista

2024-04-05
Heraproteiini on proteiini, joka löytyy maidosta. Maidossa on kaksi pääasiallista proteiinia, ja toinen niistä on kaseiiniproteiini. Heraproteiinia tunnetaan sen korkeasta biologisesta arvosta, mikä tarkoittaa, että se sisältää kaikki kehon tarvitsemat välttämättömät aminohapot lihasten rakentamiseen ja kudosten korjaamiseen.
Lue lisää
PWO: 5 syytä ottaa pre-workout

PWO: 5 syytä ottaa pre-workout

2024-04-02
Olitpa sitten kuntosalilla tai kotona, olet saattanut kuulla PWO:n eduista ystäviltä, urheilijoilta, valmentajilta tai mainoksista. Sanottuani tämän, katsotaanpa selvimmät syyt ottaa pre-workout - ja joitain aktiivisia ainesosia, joita ne voivat sisältää. Tämä auttaa sinua valitsemaan parhaan PWO:n tarpeisiisi.
Lue lisää
5 etua ateriankorvikkeista

5 etua ateriankorvikkeista

2024-03-26
Luultavasti olet jo kuullut ateriankorvikkeista ja kuinka ne voivat olla tehokas tapa pudottaa painoa. Mutta jotta ateriankorvikkeet toimisivat painonpudotuksessa, niihin on yhdistettävä terveellinen ja tasapainoinen elämäntapa. Ja sanottuaan tämän - keskustellaan viidestä syystä, miksi tarvitset ateriankorvikkeita täydentämään painonpudotusmatkaasi! Tässä on viisi etua, jotka todistavat ateriankorvikkeiden tehokkuuden painonpudotuksessa.
Lue lisää
Mikä ovat proteiinijauheen hyödyt?

Mikä ovat proteiinijauheen hyödyt?

2024-03-26
Proteiinin syöminen ei ole pelkästään urheilijoille tai muille liikunnan harrastajille. Se on välttämätöntä terveelle immuunijärjestelmälle ja sen varmistamiseksi, että elimet, kuten sydämesi, aivosi ja ihosi, toimivat oikein. Ravintoaine liitetään usein lihaskasvun lisääntymiseen ja ruokahalun hallintaan. Tässä mitä sinun tulisi tietää proteiinijauheen käytöstä proteiinitarpeesi täydentämiseksi.
Lue lisää