Proteincompany Magazine
Täältä löydät uutta inspiraatiota joka viikko!

Näin valitset oikean kollageenilisän

kollageenijauhetta lusikalla

Löydä sinulle ja kehollesi sopiva kollageenilisä

Kollageeni on proteiini, jota esiintyy luonnostaan kehossa ja se on tärkeä rakennuspalikka. Se pitää kaiken koossa - kuin liima! Kollageeni on myös tärkeä ainesosa kauneustuotteissa vahvistamaan hiuksia ja kynsiä sekä antamaan nuorekkaamman ihon. Koska me kaikki olemme erilaisia - erilaisilla kollageenitarpeilla - on erilaisia tekijöitä, jotka on otettava huomioon valittaessa kollageenilisää. Alta löydät muutamia hyödyllisiä vinkkejä kollageenin ostamiseen. Tämä auttaa sinua navigoimaan helpommin laajassa valikoimassamme!

1. Valitse oikea kollageenityyppi

Minkä tyyppistä kollageenia sinun tulisi ostaa, voi riippua toivotusta vaikutuksesta kehoon. Yleisimmät kollageenityypit ovat 1, 2 ja 3, joilla on erilaisia toimintoja kehossa.

Tyyppi 1 on yleisin kollageenityyppi ihossa. Se vahvistaa ihoa, hiuksia ja kynsiä. Kollageeni 1 on myös yleisin tyyppi ravintolisissä ja antaa erityisesti rakennetta, joustavuutta ja vastustuskykyä iholle.

Tyyppi 2 antaa pehmusteen kaltaisen vaikutuksen nivelissä, mikä auttaa absorboimaan iskuja ja suojaa niveliä kulumiselta. Hyvä vaihtoehto niille, jotka kärsivät nivelongelmista tai haluavat edistää hyvää nivelterveyttä.

Tyyppi 3 on erityisen hyvä niille, jotka haluavat tukea ja joustavuutta kehon kudoksissa, kuten ihossa, verisuonissa, sydämessä ja keuhkoissa. Kollageeni 1 ja 3 ovat yleisiä hiuksissa ja ne ovat myös hyviä hiustenlähtöä vastaan.

Lue oppamme "Mitä kollageeni on ja mihin se on hyvä?"

2. Miten haluat ottaa kollageenilisän?

Miten haluaisit mieluiten nauttia uuden kollageenilisäsi? On monia eri tapoja nauttia kollageenia, monet valitsevat joko tabletit tai jauheen. Se, mikä sopii sinulle parhaiten, riippuu täysin siitä, minkä koet mukavaksi. Mahdolliset terveyshyödyt ovat samat riippumatta lisätyypistä.

  • Kollageenijauhe on fiksu tapa nauttia kollageenia. Jauhe liukenee helposti veteen ja imeytyy nopeasti kehoon.
  • Kollageenitabletit voidaan helposti niellä smoothien, mehun tai veden kanssa - ja ne ovat kätevästi mukana laukussa.

3. Valitse oikea yhdistelmä

Monet kollageenilisät sisältävät erilaisia vitamiineja ja mineraaleja, jotka voivat tarjota lisää terveyshyötyjä. Varmista, että valitset uuteen lisääsi juuri sinulle sopivat lisävitamiinit ja -mineraalit. Valitse kollageeni yhdessä C-vitamiinin kanssa normaalia kollageenin muodostumista varten, E-vitamiini lisäsuojaksi kehon kudoksille, magnesium vahvistamaan luustoa tai B-vitamiini pitämään sisä- ja ulkopuolesi terveenä.

4. Maku on tärkeä

Kollageenilisät tulevat monissa eri muodoissa ja tyypeissä - samoin maku vaihtelee lisien välillä. Valitse makuja kuten mango, persikka, vadelma, selja, kaktus, villimarjat tai miksi ei luonnollinen?

Hyvä vinkki on lukea tuotteiden pakkaus huolellisesti ja noudattaa suositeltua annostusmäärää, koska se vaihtelee tuotteiden välillä.

Hanki uusi kollageenilisäsi

Kaikki ihmiset ovat erilaisia, ja siksi myös kollageenilisämme ovat. Laaja kollageenivalikoimamme tarjoaa suuren valinnanvapauden muotojen ja tyyppien suhteen - valitse kollageenitabletit, kollageenijauhe tai kollageenikapselit. Löydä juuri sinulle sopiva ravintolisä! Meiltä löydät kukkarolle ystävällisiä vaihtoehtoja, jotka eivät tingi laadusta.

HUOM: Kollageenilisä ei saisi korvata tasapainoista ruokavaliota, vaan pikemminkin täydentää sitä. Keskustele terveysasiantuntijan tai ravitsemusterapeutin kanssa selvittääksesi, miten kollageenilisä voidaan parhaiten mukauttaa erityiseen elämäntyyliisi ja terveystavoitteisiisi. 

Ajatuksia blogikirjoituksesta? Kommentoi alle
Ei kommentteja
Ole ensimmäinen joka kommentoi:
Nimi:
Sähköpostiosoite (ei julkaista):
Anna koodi: 7RRjme (vahvistamme ettet ole robotti)
Lisää artikkeleita Treenaaminen & terveys
Suuri vitamiiniopas: Kaikki tarpeellinen tieto vitamiineista

Suuri vitamiiniopas: Kaikki tarpeellinen tieto vitamiineista

2023-09-14
Vitamiinit ja mineraalit ovat tärkeässä osassa terveellisen elämäntavan tavoittelussa. Navigointi monien vaihtoehtojen joukossa voi olla välillä haastavaa. Me Proteincompanylla pyrimme tekemään tämän mahdollisimman yksinkertaiseksi ja palkitsevaksi. Olipa tavoitteenasi parantaa terveyttäsi, lisätä energiaasi ja keskittymistäsi, vähentää stressiä ja ahdistusta tai vahvistaa kehoasi, olemme täällä ohjaamassa sinua. Tervetuloa kattavaan vitamiinioppaaseemme, jossa johdamme sinut vitamiinien viidakkoon!
Lue lisää
Näin valitset oikean kollageenilisän

Näin valitset oikean kollageenilisän

2023-09-05
Onko aika ostaa kollageenilisää? On monia eri tekijöitä, jotka sinun tulisi ottaa huomioon valitessasi juuri sinulle sopivaa kollageenilisää - koska me kaikki olemme erilaisia - erilaisilla kollageenitarpeilla. Lue lisää täältä saadaksesi hyödyllisiä vinkkejä kollageenin ostamiseen. Tämä auttaa sinua navigoimaan helpommin laajassa valikoimassamme!
Lue lisää
Nivel- ja lihaskivut ja niiden ehkäisy

Nivel- ja lihaskivut ja niiden ehkäisy

2022-08-26
Nivel- ja lihaskivut voivat rajoittaa jokapäiväistä elämää. Ne voivat aiheuttaa väsymystä ja kipua aina sormista käsivarsiin, selkään ja jalkoihin. Oikealla ruokavaliolla ja liikunnalla pienennät nivel- ja lihaskipujen riskiä.
Lue lisää
Vitamiinit hiuksille ja iholle

Vitamiinit hiuksille ja iholle

2022-04-06
Mielialamme heijastuu kehoon ja stressi voi johtaa hiustenlähtöön sekä kuivaan ja aknelle alttiiseen ihoon. Auta hiuksia, ihoa ja kynsiä vitamiinien avulla. Lue täältä lisää!
Lue lisää
Mitä gainerit ovat?

Mitä gainerit ovat?

2022-03-10
Oletko kiinnostunut kokeilemaan gaineria ja edistämään kehittymistäsi ja suorituskykyäsi treenin aikana? Vai haluaisitko vain yksinkertaisesti tietää, mikä se on? Lue lisää täältä!
Lue lisää