Proteincompany Magazine
Täältä löydät uutta inspiraatiota joka viikko!

PWO: 5 syytä ottaa pre-workout

Shaker ja PWOjauhe

Olitpa sitten kuntosalilla tai kotona, olet saattanut kuulla PWO:n eduista ystäviltä, urheilijoilta, valmentajilta tai mainoksista.

Keskustelu PWO:n hyödyistä ja haitoista on jatkunut pitkään. Mutta on syy siihen, miksi urheilijat ja treenaajat käyttävät niitä ennen jokaista treeniä.

Sanottuani tämän, katsotaanpa selvimmät syyt ottaa pre-workout - ja joitain aktiivisia ainesosia, joita ne voivat sisältää. Tämä auttaa sinua valitsemaan parhaan PWO:n tarpeisiisi.

1. Lisää energiaa ja kestävyyttä silloin kun sitä tarvitaan eniten

Saada lisää energiaa on ehkä paras syy käyttää pre-workout -juomaa. Yleisin ainesosa pre-workoutissa on kofeiini. Tämä aine stimuloi useimpia meistä ja auttaa sinua tuntemaan itsesi virkeäksi, keskittyneeksi ja herättelee hermostoasi - jotta olet valmis nostamaan painoja. Pre-workoutissa on myös B-vitamiineja tai aminohappoja, jotka voivat myös lisätä energiatasoja.

On merkityksetöntä, harjoitteletko aamulla, iltapäivällä vai illalla töiden jälkeen. Meillä kaikilla on päiviä, jolloin voisimme käyttää hieman enemmän energiaa ennen kuin alamme juosta tai nostaa raskaita esineitä ja laittaa ne takaisin paikoilleen. Tässä tilanteessa PWO on hyödyllinen. Paras aika ottaa ravintolisä on 30–60 minuuttia ennen treenin aloittamista.

2. Parannettu keskittyminen

Lisäksi lisääntyneen energian ja kestävyyden lisäksi, pre-workout voi tehdä sinulle helpommaksi keskittyä harjoitteluun. Ainesosat kuten kofeiini ja beeta-alaniini (verenkiertoa lisäävä aine), voivat auttaa sinua pääsemään "vyöhykkeelle" ja tuntemaan olosi valmiiksi treenisi aikana. Beeta-alaniini auttaa sinua paremmin liittämään lihaksesi, joten tunnet todella polton jokaisen setin aikana.

Beeta-alaniini auttaa sinua saamaan paremman yhteyden niihin lihaksiin, joita treenaat, joten tunnet todella palon jokaisessa sarjassa.

Luonnollinen kysymys: Miksi ottaa PWO, jos haluat vähentää rasvaa? Tosiasia on, että monet pre-workoutit sisältävät ainesosia, jotka edistävät rasvanpolttoa. Kofeiinilla on termogeeninen vaikutus, mikä parantaa kehon kykyä polttaa kaloreita.

Kuvittele, että aineenvaihduntasi on termostaatti. Mitä enemmän väännät sitä ylös, sitä enemmän energiaa käytät. Keho turvautuu rasvavaroihin sytyttääkseen moottorin, kun tarvitset voimaa.

3. Parempi palautuminen

Harjoittelu kuluttaa kehoa, erityisesti kun kyseessä on kova ja intensiivinen treeni. Tämä on myös jotain, mitä emme todella ymmärrä ennen kuin treeni on ohi. Jos koet voimakasta lihaskipua - tartu PWO:hen sen sijaan, että vakuutat ettet enää koskaan treenaa.

Monet pre-workoutin aktiiviset ainesosat auttavat kehoasi toimimaan tehokkaammin, mikä vähentää treenin jälkeistä arkuutta. Yksi ainesosa (niitä on useita!) joka mahdollistaa tämän, on BCAA, joka edistää lihasten korjausta ja palautumista treenin jälkeen. Pre-workout yksinkertaisesti tekee lepopäivistäsi lyhyempiä.

Mies, joka suorittaa harjoituksia käsipainoilla

4. Palaminen enemmän rasvaa

Jos tavoitteesi on laihtuminen, PWO on paras ystäväsi. Joissain näiden tuotteiden ainesosissa on aineita, jotka nopeuttavat rasvanpolttoa (kofeiini, vihreä tee -uute ja L-karnitiini). Ne kohdistuvat erityisesti rasvaan auttaakseen esiin niitä määriteltyjä lihaksia, joihin olet tehnyt kovasti töitä saavuttaaksesi - tai pudottamaan muutaman ylimääräisen kilon.

5. Saavuta enemmän treenistäsi

Olemalla energinen ja keskittynyt sinulla on kaikki eväät suoriutua paremmin treenissäsi. Ja siten saada siitä enemmän irti. PWO sisältää yleensä myös kreatiinia, joka on yksi tutkituimmista aineista harjoittelumaailmassa.

Tutkimukset väittävät, että kreatiini lisäravinteena voi lisätä kehon varastoitua tämän yhdisteen tarjontaa, mikä parantaa palautumisaikaa, lihasmassaa, voimaa ja harjoittelun suorituskykyä.

Jos sinulla on vaikeuksia tietää, mitä ainesosia etsiä uudessa pre-workoutissasi, tutustu oppaaseemme kaikista tarvitsemistasi tiedoista PWO:sta.

Vie harjoittelusi seuraavalle tasolle

Yhteenvetona - PWO:n edut voivat todella tehostaa harjoittelua ja tuloksiasi. Mutta älä osta ensimmäistä näkemääsi tuotetta kaupasta tai verkkokaupasta, valitse tuote, joka sisältää ne ainesosat ja lisäaineet, jotka tiedät parhaiten auttavan sinua harjoittelussasi.

Nyt, kun ymmärrät miten pre-workout toimii ja miten se voi hyödyttää harjoitteluasi, on aika viedä harjoittelusi uudelle tasolle.

Tutustu laajaan valikoimaamme PWO / Pre-workout -tuotteita ja löydä jotain, mikä sopii sinulle ja tarpeisiisi.

Tai tutustu alla oleviin liittyviin blogikirjoituksiimme lisää tutkiaksesi PWO-maailmaa.

Liittyvää sisältöä:

-29%
Kampanja
340 GAAM P.W.R 360 g
Lisää vaihtoehtoja
€19.90 €27.90
-30%
Kampanja
98 GAAM PUMP 300 g
€20.90 €29.90
-20%
Kampanja
61 Swedish Supplements Fucked up Joker Edition 300 g
Lisää vaihtoehtoja
-20%
Varastontyhjennys
7 PULS Nutrition Pre Workout 300 g

Lähteet

Ajatuksia blogikirjoituksesta? Kommentoi alle
Ei kommentteja
Ole ensimmäinen joka kommentoi:
Nimi:
Sähköpostiosoite (ei julkaista):
Anna koodi: 5rReKB (vahvistamme ettet ole robotti)
Lisää artikkeleita Ruokavalio & reseptit
Valitse oikea ateriankorvike

Valitse oikea ateriankorvike

2024-04-17
Ateriankorvike on kuuma aihe fitness- ja terveysmaailmassa. Ne voivat korvata aamiaisen, lounaan tai muun aterian - ja niitä on monessa eri muodossa. Ateriankorvikkeita voidaan käyttää monista eri syistä, mutta ne ovat suosituimpia niiden keskuudessa, jotka haluavat pudottaa painoa ja säilyttää terveen painon. Tässä artikkelissa autamme sinua valitsemaan oikeanlaisen ateriankorvikkeen tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Tässä mitä sinun tarvitsee tietää.
Lue lisää
Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää heraproteiinista

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää heraproteiinista

2024-04-05
Heraproteiini on proteiini, joka löytyy maidosta. Maidossa on kaksi pääasiallista proteiinia, ja toinen niistä on kaseiiniproteiini. Heraproteiinia tunnetaan sen korkeasta biologisesta arvosta, mikä tarkoittaa, että se sisältää kaikki kehon tarvitsemat välttämättömät aminohapot lihasten rakentamiseen ja kudosten korjaamiseen.
Lue lisää
PWO: 5 syytä ottaa pre-workout

PWO: 5 syytä ottaa pre-workout

2024-04-02
Olitpa sitten kuntosalilla tai kotona, olet saattanut kuulla PWO:n eduista ystäviltä, urheilijoilta, valmentajilta tai mainoksista. Sanottuani tämän, katsotaanpa selvimmät syyt ottaa pre-workout - ja joitain aktiivisia ainesosia, joita ne voivat sisältää. Tämä auttaa sinua valitsemaan parhaan PWO:n tarpeisiisi.
Lue lisää
5 etua ateriankorvikkeista

5 etua ateriankorvikkeista

2024-03-26
Luultavasti olet jo kuullut ateriankorvikkeista ja kuinka ne voivat olla tehokas tapa pudottaa painoa. Mutta jotta ateriankorvikkeet toimisivat painonpudotuksessa, niihin on yhdistettävä terveellinen ja tasapainoinen elämäntapa. Ja sanottuaan tämän - keskustellaan viidestä syystä, miksi tarvitset ateriankorvikkeita täydentämään painonpudotusmatkaasi! Tässä on viisi etua, jotka todistavat ateriankorvikkeiden tehokkuuden painonpudotuksessa.
Lue lisää
Mikä ovat proteiinijauheen hyödyt?

Mikä ovat proteiinijauheen hyödyt?

2024-03-26
Proteiinin syöminen ei ole pelkästään urheilijoille tai muille liikunnan harrastajille. Se on välttämätöntä terveelle immuunijärjestelmälle ja sen varmistamiseksi, että elimet, kuten sydämesi, aivosi ja ihosi, toimivat oikein. Ravintoaine liitetään usein lihaskasvun lisääntymiseen ja ruokahalun hallintaan. Tässä mitä sinun tulisi tietää proteiinijauheen käytöstä proteiinitarpeesi täydentämiseksi.
Lue lisää