Kategoriat
Suodata
Järjestä

Tuotteita ei löytynyt tässä kategoriassa

Katso kaikki sisältä Juomat

Aloe vera -juoma – vitamiiniboosti!

Vitamiiniboosti, jota voi nauttia ympäri vuoden, voi olla piristysruiske kaikille meille sen sisältämän korkean A-, C- ja E-vitamiinipitoisuuden vuoksi. Toinen tärkeä tekijä, joka tekee tästä juomasta vieläkin paremman, on sen immuunijärjestelmää vahvistava ominaisuus. Muita juoman ominaisuuksia ovat sen energiaa edistävä vaikutus, samalla kun se myös vaikuttaa rauhoittavasti. Aloe vera -juoma on erinomainen valinta vitamiinijuomaksi, sillä vitamiinien lisäksi juoma sisältää myös tärkeitä mineraaleja ja entsyymejä.

C-vitamiini on yksi juoman tärkeimmistä vitamiineista, jotta juoma voi vaikuttaa moniin ominaisuuksiin. Terveysominaisuudet auttavat myös edistämään vatsan ja suolen toimintaa – ominaisuus, josta kasvi myös tunnetaan. Juoma auttaa luomaan vatsaan tasapainon, joka puolestaan parantaa ravinteiden imeytymistä suolessa. Tämän vuoksi monet tuntevat itsensä pirteämmiksi juomaa nautittuaan. Henkilöille, jotka haluavat tehdä detox-kuurin, voi aloe vera -juoma olla hyvä vaihtoehto, sillä se toimii hyvin yhdessä puhdistavien kuurien kanssa.

Aloe vera -mehut!

Juomalla kasvista valmistettuja mehuja on mahdollista elää terveellisempää elämää. Aloekasveja on useita lajikkeita, mutta tärkeimmät ominaisuudet ovat Aloe barbadensis -kasvilla. Arkikielessä tästä puhutaan nimellä "todellinen aloe". Maun kannalta kasvissa on hieman kitkerä maku, minkä vuoksi monet eivät pidä tästä kasvista valmistetusta juomasta. Parhaan vaikutuksen saamiseksi juoma kannattaa nauttia aamulla tyhjään vatsaan. Jos juoma nautitaan sellaisenaan, eikä jonkin toisen juoman kanssa, on sen vaikutus vieläkin tehokkaampi. Aloe veraa tarvitsee nauttia vain pieni määrä sen vaikutuksen saavuttamiseksi, toisin sanoen pieni määrä aamulla riittää täyttämään kehon tarpeet ja saamaan osan kasvin terveyttä edistävistä ominaisuuksista sekä saamaan aikaan positiivisen vaikutuksen. Tämä on yksinkertaisesti juoma, joka sopii useimmille ihmisille ja voi lisätä yleistä hyvinvointia.

Mitä aloe vera on?

Aloe vera on kasvi, joka on jo pitkään ollut tunnettu sen lääkinnällisistä ominaisuuksistaan. Aloe vera -kasvin geelimäinen sisällys uutetaan ja otetaan talteen käytettäväksi esimerkiksi ihonhoidossa tai puristetaan mehuksi. Aloe vera ei ole lääke, vaan täysin luonnollinen aine, joka sisältää monia hienoja ominaisuuksia.
Kasvin vaikuttava osa on sen geelimäinen sisus ja aloe vera on ollut jo vuosien ajan tunnettu sen lääkitsevistä ominaisuuksistaan. Aloe vera -juomat valmistetaan puristamalla geeli mehuksi. Aloe vera on luonnollinen tuote hyvinvointiin ja sillä on useita hyviä ominaisuuksia, mutta se ei ole lääke. Aloe verasta valmistettu juoma voi vaikuttaa moneen asiaan positiivisella tavalla.

Mitkä ovat aloe vera -juoman hyödyt?

Aloe veran hyvistä ominaisuuksista saisi pitkän listan, ja aloe vera onkin eittämättä pieni kasvi, jolla on suuri vaikutus. Aloe vera on hyvä vitamiiniboosti, sillä se sisältää muun muassa A-, C- ja E-vitamiineja. Aloe vera voi myös auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää, ja sillä on sekä rauhoittava että energiaa edistävä vaikutus.