Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Hinta
Tuote 2 sta 2
Loading...

Lihashuoltovasaran hyödyt

Huippu-urheilijat ympäri maailmaa käyttävät nykyään lihashuoltovasaroita, koska niiden käyttöön liittyy paljon erilaisia hyötyjä. Lihashuoltovasara tarjoaa tehokkaan ja syvän tärinähieronnan lihaksillesi. Käytä sitä ennen harjoittelua pehmentämään jäykkiä lihaksia tai sen jälkeen välttääksesi treenikipua ja lihasväsymystä. Lihashuoltovasara auttaa hapettamaan lihaksiasi ja vähentämään maitohappoa. Laite mahtuu helposti mukaan treenikassiin ja ladattavan akun ansiosta se on aina käyttövalmis.

Lihashuoltovasaran avulla voit nauttia nopeasti tehokkaasta hieronnasta ympäri vuorokauden, paikasta riippumatta, ja kipeät lihakset saavat välittömän hierontakäsittelyn. Lihasten verenkierron parantamisen lisäksi laite auttaa myös rentoutumaan. Nukahtamisvaikeuksista kärsiville lihashuoltovasara voi olla hyvä ratkaisu. Se on yksinkertaisesti välttämätön hierontalaite, joka muun muassa vähentää lihasten väsymistä ja jännitystä ja lievittää lihaskipua.

Osta lihashuoltovasara Protein Companylta

Oletko kyllästynyt kipeisiin ja jäykkiin lihaksiin? Meillä on siihen ratkaisu! Anna kehollesi ja lihaksillesi hyvää tekevä hierontakäsittely. Lihashuoltovasaralla voit nopeasti ja helposti antaa itse tehokkaan hieronnan kipeille lihaksillesi. Sinun ei tarvitse olla huippu-urheilija voidaksesi hyödyntää lihashuoltovasaraa. Jos joudut työssäsi istumaan paljon, lihashuoltovasara auttaa rentouttamaan lihaksia ja lisää samalla verenkiertoa. Tämän tyyppistä hoitoa kutsutaan myös hermoihin ja lihaksiin kohdistuvaksi värähtelyterapiaksi.

Meiltä Protein Companylta voit ostaa lihashuoltovasaroita tunnetuilta tuotemerkeiltä. Olemme Hyperice-tuotemerkin Hypervolt-lihashuoltovasaran jälleenmyyjä. Se on ladattava, ergonomisesti muotoiltu lihashuoltovasara viidellä vaihdettavalla hierontapäällä ja säädettävällä nopeudella. Tarjoamme hintatakuun, ilmaisen toimituksen yli 49 euron ostoksille ja ilmaisen palautuksen, jos jostain syystä haluat peruuttaa ostoksesi. Valitse lihashuoltovasara, kun haluat räätälöidyn hierontaelämyksen joka kerralla. Se on hyödyllinen sekä sinulle että lihaksillesi!