Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Maitohapon estäjät

Jos olet joskus treenannut kovaa, tiedät mitä maitohapot ovat – kovaa harjoittelevan pahin vihollinen. Toisinaan menet ehkä salille mielessäsi kova treeni ja tajuat treenin puolivälissä, että lihas menee maitohapoille. Lihakset tuntuvat tunnottomilta ja voimattomilta. Protein Company voi tarjota sinulle ratkaisun ongelmaan. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
40
Toukokuun kampanja
GAAM Candy Series P.W.R, 360 g
Lisää vaihtoehtoja
60
Varastontyhjennys
Self Omninutrition BCAA PRE-WORKOUT
Lisää vaihtoehtoja
43
Toukokuun kampanja
Prime Nutrition Overdrive, 300 g
Ghost Size, 348 g
Lisää vaihtoehtoja
Olimp Pump Xplode, 300 g
Lisää vaihtoehtoja
Olimp Redweiler
Lisää vaihtoehtoja
Stacker2 Rush V4, 160 g
Lisää vaihtoehtoja
Fairing Rage Supercharged, 700 g
Lisää vaihtoehtoja
Stacker2 Rush V4, 360 g
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 28 sta 47

Muut ostivat myös

Kuinka maitohappoa estävät tuotteet toimivat?

Voimme tarjota sinulle kattavan valikoiman tuotteita, jotka estävät maitohappojen vaikutuksia lihaksiisi. Pääasialliset ominaisuudet näissä maitohappojen vaikutuksia estävissä tuotteissa ovat ne, että ne vähentävät merkittävästi maitohappojen määrää lihaksissasi treenien aikana, parantavat maksimikapasiteettiasi ja varmistavat, että jaksat paremmin. Älä anna jonkin niinkin surullisen kuin maitohappojen estää sinua viemästä treenejäsi seuraavalle tasolle! Kaikki me olemme kokeneet joskus maitohappojen vaikutukset, olipa kyseessä sitten eliittiurheilija tai ei. Huomaat heti kuinka heikkenet, menetät voimasi ja energiasi, etkä pysty suoriutumaan yhtään niin kuin normaalisti. Maitohappo on itsessään kuona-aine, jota syntyy, kun lihakset työskentelevät ahkerasti eivätkä saa riittävästi happea. Maitohappoja estävien lisäravinteiden avulla pidät huolen, etteivät lihaksesi joudu tähän tilaan.

Jaksa paremmin ja pidempään

Kun törmäät maitohappoihin, huomaat sen kyllä. Maitohappo happamoittaa lihaksiasi ja tunnet, että voimasi katoavat. Monta kertaa tämä voimien ja kestävyyden katoaminen on väliaikaista, mutta se voi pilata treenisi tai kilpailusi siltä kertaa kokonaan. Muista siksi, että voit välttää tällaiset tilanteet kokonaan ottamalla maitohappotabletteja tai muita maitohappoja estäviä ravintolisiä, joita löydät meiltä Protein Companylta.
1  2  Seuraava »