Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Hinta
Varastossa
0 Tiguar Medicinboll 4 kg Tiguar Medicinboll 4 kg
Lisää vaihtoehtoja
0 Tiguar Medicinboll 2 kg Tiguar Medicinboll 2 kg
Lisää vaihtoehtoja
1 Tiguar Medicinboll 3 kg Tiguar Medicinboll 3 kg
Lisää vaihtoehtoja
0 Tiguar Medicinboll 1 kg Tiguar Medicinboll 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 20 sta 20

Mikä on jumppapallo?

Jumppapallot ovat tietyn painoisia palloja, joita voit käyttää monipuoliseen harjoitteluun. Se on hyvä väline sekä lämmittelyyn ennen rankempaa treeniä että tehokkaan voimatreenin harjoittamiseen esimerkiksi vartalolle ja vatsalle. Jumppapallolla voit treenata yksin tai ryhmässä. Jumppapalloa heitetään usein kahden henkilön välillä, mutta sillä voi myös harjoitta muita liikkeitä.

Jumppapallot kahvalla ja ilman
Jos haluat treenata jumppapallolla kahvakuulan tapaan, jumppapalloja on saatavana myös kahvallisina. Kahva tarjoaa pallosta paremman otteen ja on suositeltava vaihtoehto, jos olet tottumaton käyttämään jumppapalloja.

Tasapainopallo – yksi jumppapallon muoto
Jos haluat treenata koordinaatiota ja tasapainoa, kannattaa hankkia tasapainopallo mieluiten siihen kuuluvan vastuskuminauhan kanssa. Tasapainopallolla treenaat voimaa ja vakautta ja sitä on hyvä käyttää esimerkiksi jalkavamman jälkeen parantamaan tasapainoa.

Hauskaa treeniä!

Jos et ole koskaan ennen treenannut jumppapalloilla, nyt on korkea aika kokeilla. Jumppapalloilla treenaaminen on hauskaa ja palkitsevaa harjoittelua, joka lisää vakautta, tasapainoa ja reagointikykyä – mikä usein unohtuu tavanomaisessa treenissä.

Uskalla haastaa itsesi jumppapallolla! Meiltä Protein Companylta voit ostaa laadukkaita ja kestäviä jumppapalloja, jotka soveltuvat hyvin sekä aloittelijoille että "jumppapallo-urheilukonkareille".