Maksa Klarnalla

Miten "Osta nyt, maksa X kuukaudessa" -kampanja toimii?

Kun päätät maksaa "Osta nyt, maksa X kuukaudessa" -kampanjalaskulla, sinulla on mahdollisuus lykätä maksua korottomasti seuraavaan kuukauteen* 3,90 euron toimitusmaksulla.

Useimmiten lasku lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka ilmoitat tehdessäsi tilausta, mutta joissakin tapauksissa se lähetetään tavallisena postina tai paketin mukana (riippuen siitä, missä kaupassa teit ostoksia). Saat laskusi saman kuukauden aikana, kun se on maksettava - eräpäivä on kuukauden lopussa. Jos et halua maksaa koko summaa kerralla, Klarna tarjoaa sinulle mahdollisuuden jakaa laskusi eriin. Lisää tietoa löydät laskusta tai Klarnan verkkosivuilta.

Jos sinulla on jo Klarna-tili ja maksat muita ostoksia erämaksulla, kampanjaostoksesi lisätään saman tilin kuukausilaskuun. Jos et ole saanut laskuasi kuluvan kuukauden 25. päivänä, ota yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puhelimitse 09 – 425 99 771, niin he auttavat sinua maksutietojen kanssa.

Lasku ja 14 päivän kuluton maksuaika

Jos haluat vastaanottaa tuotteet kotiisi ennen kuin maksat niistä, voit valita laskun, jonka maksamiseen sinulla on 14 päivää aikaa. Lasku aktivoidaan, kun paketti lähetetään varastoltamme. Klarnan verkkosivustolla tai Klarnan sovelluksessa voit helposti maksaa laskusi tai tarvittaessa pidentää maksuaikaa.

Jos haluat lukea lisää Klarnan maksuvaihtoehdoista, löydät tarvittavat tiedot Klarnan verkkosivuilta!

* Eräpäivä on 28 päivän kuluttua siitä päivästä, jolloin kauppa lähettää tilauksesi. Se ilmoitetaan tililaskussasi, joka lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Klarna-sovellus - Pysy ajan tasalla laskuistasi, missä ikinä oletkin

Oletko löytänyt jotain, mikä sinun on vain pakko saada, mutta et voi maksaa sitä Klarnan kautta? Ei hätää, sillä nyt voit. Suoraan sovelluksessa. Voit maksaa laskun yhtä helposti, ja lisäksi saat muistutuksia sekä toimituksista että laskujen eräpäivistä.

Tiesitkö muuten, että niillä, jotka päättävät maksaa Klarna-sovelluksella, riski unohtaa maksaa puolittuu. Jos jokin tilauksessa menee pieleen, lähetä se takaisin. Miten? Yksi napsautus ja palautus on ilmoitettu - me jäädytämme laskun ja sinä lähetät tuotteen takaisin. Kätevää, eikö?

Klarna on tietenkin käytettävissäsi ja vastaa kysymyksiisi. Silloinkin, kun keskellä yötä mieleesi tulee jotain, johon sinun on vain saatava vastaus. Klarnan chat on avoinna 24/7, joka päivä, ympäri vuoden.