Protein Company -alennuskoodi

Etsitkö alennuskoodia? Löydät Protein Companyn alennuskoodeja täältä!

Olemme koonneet tänne tietoa siitä, miten löydät ja käytät Protein Companyn alennuskoodeja.

Luotettavin lähde verkkokauppamme alennuskoodeille on uutiskirjeemme, jossa saat aina ensimmäisenä tiedon voimassa olevista alennuskoodeistamme. Toinen hyvä paikka alennuskoodien seuraamiseen on Instagram, jossa meillä on useita yhteistyökampanjoita. Koodeillamme voit saada alennusta koko tilauksesta, tietyistä tuotteista tai ilmaisen toimituksen. Mutta kannattaa olla nopea, sillä alennuskoodimme ovat voimassa aina vain rajatun ajan.

Oletko opiskelija? Frankin kautta voit saada opiskelija-alennuksen.

Voimassa olevat alennuskoodit

Juuri nyt meillä ei ole voimassa olevia alennuskoodeja.

Miten käytän alennuskoodia?

Kun olet tehnyt ostoksesi ja menet kassalle, näet oikeassa yläkulmassa mahdollisuuden lisätä alennuskoodin. Napsauttamalla tekstiä 'Lisää alennuskoodi tai lahjakortti', näkyville tulee tekstikenttä, johon voit liittää tai kirjoittaa koodisi.

Jos kaikki meni oikein, näet vihreän tekstin, joka vahvistaa, että antamasi alennuskoodi on voimassa, ja saat alennuksen tilauksestasi.

Miksi alennuskoodi ei toimi?

Jos liität tai kirjoitat kenttään alennuskoodin, joka ei ole voimassa, näet punaisen tekstin, jonka mukaan koodi on virheellinen. Tämä voi johtua joko siitä, että olet syöttänyt koodin väärin, koodi on vanhentunut tai ostoksesi ei täytä koodin ehtoja.

Välttääksesi väärän koodin kirjoittamisen suosittelemme, että kopioit ja liität koodin sen sijaan, että yrität muistaa sen ulkoa. Suosittelemme myös aina tarkistamaan, että alennuskoodisi on edelleen voimassa ja täyttää kaikki tarvittavat kriteerit.

Voinko yhdistää alennuskoodin muihin tarjouksiin?

Tämä voi vaihdella paljonkin riippuen siitä, mikä alennuskoodi ja millainen kampanja on kyseessä. Joissakin tapauksissa alennuskoodin voi yhdistää jo alennettuihin tuotteisiin, toisinaan ei. Pyrimme aina antamaan selkeät ohjeet siitä, miten ja milloin koodit ovat voimassa.

Saavatko brändilähettiläänne alennuskoodeja?

Kaikilla upeilla brändilähettiläillämme on henkilökohtaiset alennuskoodit, jotka ovat voimassa tietyn ajan. Suosittelemme pitämään silmällä heidän koodejaan Instagramissa!

Onko tuotteita, joita alennuskoodit eivät koske?

Osa alennuskoodeista ei koske NOCCOa, sekä tuotteita joita myydään jo kampanjahintaan. 

Osa alennuskoodeista ei puolestaan koske NOCCOa, Golden Deals -kampanjoita sekä Varastontyhjennys/Lyhyt voimassaoloaika -tuotteita.