Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Pakurikääpä

Pakurikääpä on sieni, joka tunnetaan useista terveyseduistaan. Pakurikääpäteen tai pakurikääpäjauheen avulla voit luoda todellisia superruokia, joiden sanotaan tekevän ihmeitä terveydellesi. Tämä sieni sisältää runsaasti erilaisia vitamiineja ja on tätä myötä luokiteltu täydelliseksi ravintoaineiden lähteeksi. Voit löytää pakurikääpäjauheen valikoimastamme todella loistavaan hintaan! Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
20
Toukokuun kampanja
Superfruit Chaga Powder, 100 g
15
Kampanja
Puhdistamo Instant-Pakuri, 28 g
15
Kampanja
Puhdistamo Pakurikääpäuute, 50 ml
Tuote 3 sta 3

Muut ostivat myös

Pakurikääpä – ihmesienen vaikutukset

Syynä sille, miksi pakurikääpä sisältää niin runsaasti ravinteita, on se, että se kasvaa koivussa ja imee puun ravinteita suoraan rungosta. Se siis elää loisen tavoin ja näyttää puun kuoressa muhkuraiselta ulokkeelta. On hyvä ymmärtää, että on olemassa sekä vääriä että aitoja pakurikääpiä, ja että aitoja pakurikääpiä on mahdollista löytää vain harvoista koivuista. Kuitenkin, kun olet tällaisen löytänyt, olet varsin onnekas, sillä voit keittää siitä teetä ja valmistaa jauhetta nauttiaksesi täysin rinnoin sen hämmästyttävästä ravintosisällöstä.

Tilaa pakurikääpäjauheet ravintolisänä

Jotta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtiminen olisi vieläkin helpompaa, tarjoamme suoraan sinulle valikoiman pakurikäävästä valmistettuja lisäravinteita jauheina, joita voit nauttia päivittäin. Täydennä jauhetta ravintolisänä keittämällä siitä pakurikääpäteetä, joka on samalla sekä herkullinen että terveellinen juoma. Tarjoat näin elimistöllesi liudan antioksidantteja. Voit lisäksi käyttää pakurikääpäjauhetta detox-juomana ja ripotella sitä smoothieihin ja mehuihin tai nauttia aamuisin hapatetun maidon kanssa. Se tarjoaa sinulle ravitsevan pohjan tulevaan päivään!

Vinkki! Parantaaksesi pakurikääpäteen makua voit höystää sen esimerkiksi vaniljalla, kaakaojauheella tai pienellä ripauksella kanelia.

Pakurikäävän haittavaikutukset?
Pakurikäävällä ei tiettävästi ole sivuvaikutuksia, mutta sinun ei tulisi nauttia sitä liiallisissa määrin. Ole myös varovainen sen annostelun suhteen erityisesti silloin, jos imetät, olet raskaana tai käytät lääkkeitä. Jos olet epävarma pakurikäävän käytön suhteen, ota aina ensimmäisenä yhteyttä lääkäriin.