Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Nautaproteiini

Etsitkö uutta proteiinijauhetta? Sitten nautaproteiini voi olla sinua varten. Jos haluat löytää maidottoman proteiinin, nautaproteiini voi olla järkevä ratkaisu. Se on ravintolisä, jossa on korkea määrä aminohappoja ja kreatiinia, joka on täysin luontaista. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
Tuote 7 sta 7

Muut ostivat myös

Mitä on nautaproteiini?

Nautaproteiini valmistetaan naudanlihasta, ja se on suhteellisen uusi tuote markkinoilla. Koska nautaproteiini on valmistettu lihasta, se sisältää erittäin runsaasti kreatiinia (ainetta, joka auttaa muuttamaan varastoidun energian kineettiseksi energiaksi ihmiskehossa). Hyvä nautaproteiinijauhe sisältää lisäksi periaatteessa kaikkia välttämättömiä aminohappoja, joita kehosi tarvitsee.

Nautaproteiini lisäravinteena

Yksi syy siihen, miksi nautaproteiini on vasta hiljattain tullut markkinoille, on se, että naudanliha on tähän asti ollut erittäin kallis lisäravinteen raaka-aine heraan tai soijaan verrattuna. Nyt kun naudanlihan hinta on laskenut, useilta valmistajilta löytyy edullista nautaproteiinia, joka ei maksa maltaita.

Kuten hamppuproteiini, nautaproteiini on myös usein laktoositon, eikä sisällä maitoproteiineja. Jos haluat jostain syystä välttää näitä aineita, nautaproteiini voi olla mielenkiintoinen vaihtoehto klassikoille, kuten heralle ja kaseiinille.