Tavoitteiden mukaiset tuotteet!

Syy treenaamisen ja tietynlaisen ruokavalion noudattamisen taustalla on yleensä henkilökohtainen tavoite, kuten painonpudotus, lihasvoiman kasvattaminen tai kestävyyden parantaminen. Tämän vuoksi olemme laatineet lisäravinneoppaan, joka opastaa sinut lopputavoitteeseesi nopeammin - sukupuolesta, iästä ja tarkoituksesta riippumatta. Oppaamme avulla löydät tuotteita tavoitteesi mukaan helposti ja sujuvasti.

Valitse tavoitteesi!

Mikä tavoite tai tavoitteet ovat valitsemasi treenimuodon ja ruokavalion taustalla? Tässä on luettelo yleisimmistä syistä sekä miehille että naisille. Oppaamme avulla löydät helposti ja kätevästi oikeat tuotteet napsauttamalla sopivaa tavoitetta ja jatkamalla sieltä eteenpäin.

Lisäravinneopas


Monet kysyvät, miksi lisäravinteet ovat tarpeellisia. Kuten me kaikki tiedämme, ruoka on perusta sille, että saamme kaikki elintärkeät ravintoaineet. Joskus voi kuitenkin esiintyä puutoksia erilaisista syistä.


Ehkä olet vegaani tai kasvissyöjä, etkä saa riittävästi proteiinia tai vitamiineja, joita saadaan pääasiassa eläinperäisistä tuotteista. Tai ehkä treenaat erityisen kovaa ja tarvitset lisäravinteita ylimääräiseen lihaskasvuun. Jos haluat pudottaa painoa, voi olla niin, että syöt yleisesti ottaen vähemmän ruokaa ja siten sinulla voi esiintyä puutoksia tietyn ajanjakson aikana. Lisäksi jos olet raskaana, tietyt kivennäisaineet ja vitamiinit voivat olla erityisen tärkeitä näiden 9 kuukauden aikana.

Riippumatta siitä, mikä syy sinulla on taustalla, treenaatko paljon tai vähän ja oletko mies vai nainen, lisäravinteet ovat erinomainen täydennys, jonka avulla varmistat, että elimistösi saa kaiken tarvittavan voidakseen hyvin, eikä sinusta tule väsynyt tai alakuloinen. Ravintolisillä on useita erilaisia hyötyjä, ja ne voivat kohdistua sekä laajempaan että kapeampaan kohderyhmään.

  • Ne on helppo ja mukava ottaa ja kuljettaa laukussa tai taskussa.

  • Ne sisältävät oikean annoksen, jotta saat suositellun päivittäisen annoksen.

  • Ne on tarkoitettu tiettyihin tarkoituksiin, joten voit räätälöidä tuotteen ottamisen tavoitteidesi mukaan.

  • Saat tarvitsemasi aineet kohtuulliseen hintaan keventämättä lompakkoasi liikaa.

Yleisimmät lisäravinteet

Alla on luettelo yleisimmistä lisäravinteista, jotka toimivat sekä treenaamisen yhteydessä että täydennyksenä normaalissa elämässä varmistaaksesi, että saat riittävästi elimistösi tarvitsemia aineita.

Proteiinijauheet
Proteiinit ovat elintärkeitä elimistön ja lihasten uudelleenrakentamiselle. Ne ovat elimistön rakennuspalikoita. Jos treenaat kovaa, proteiinijauhe on suositeltava lisäravinne, joka antaa myös näkyviä tuloksia nopeammin.

Vitamiinit
A:sta K:hon: Vitamiinit ovat tärkeitä meille kaikille, isoille ja pienille, treenaaville ja ei treenaaville, naisille ja miehille. Meiltä löydät kaikki vitamiinit, mutta myös ravintolisät, jotka sisältävät monivitamiineja ja antioksidantteja.

Kivennäisaineet
Kivennäisaineilla, kuten kalsiumilla, sinkillä ja magnesiumilla, on monipuolisia tehtäviä, ja jokaisen elimistö tarvitsee niitä. Ne korjaavat ja rakentavat kaikkea aina hormonijärjestelmän toiminnasta luustoon ja hampaisiin. Kivennäisaineet on toimitettava elimistölle, koska se ei kykene tuottamaan niitä itse.

Energiajuomat
Anna keholle lisäenergiaa ja maukasta mielihyvää energiajuomiemme avulla. Ne sisältävät kourallisen vitamiineja, kivennäisaineita ja muita hyödyllisiä ravintoaineita ja maistuvat samalla taivaallisilta.

Ready to Go: (Patukat ja juomat)
Patukoiden ja juomien avulla voit antaa elimistöllesi nopeasti ja helposti sen, mitä se tarvitsee riippumatta siitä, kaipaatko jotain maukasta ja terveellistä vai haluatko antaa sille hyödyllisiä ravintoaineita ennen treeniä. Jatka lisäravineoppaamme selaamista, rajaa tuotteita ja katso, miten saavutat tulokset yhä nopeammin ja voit yhä paremmin.