Saammeko esitellä - Proteincompany!

Proteincompanyn visio on olla johtava ravintolisiin sekä treeni- ja terveystuotteisiin erikoistunut yritys. Haluamme tehdä liikunnallisesta ja terveellisestä elämästä helppoa asiakkaillemme tarjoamalla yksinkertaisen, nopean ja vastuullisen tavan tehdä ostoksia. Asiakaskokemus on meille ensisijainen tavoite täällä Proteincompanyssa.

Proteincompanyn tuotemerkit

GAAM on tunnettu ruotsalainen tuotemerkki, joka perustettiin alkuvuonna 2014. Taustalla oli markkinoiden kasvava kysyntä hyvänmakuisista ja edullisista ruotsalaisvalmisteisista ravintolisistä.
Ruotsalainen lifestyle-tuotemerkki VeganHey valmistaa vegaanisia tuotteita, jotka keskittyvät nykyaikaan, tulevaisuuteen ja muotoiluun. Kaikki tuotteet on valmistettu Ruotsissa ja kehitetty erityisesti ihmisille, joilla on aktiivinen elämäntapa.
Fitnessjunkie on vaatemerkki, joka on suunnattu ihmisille, jotka tunnistavat itsessään "fitness junkien" ja elävät sen mukaisesti, treenaamastaan lajista riippumatta.

Tutustu Protein Companyn historiaan 🤩

2012

Protein Companyn tarina alkoi vuonna 2012, kun kaksi nuorta karlskogalaista opiskeli ilmailua Västeråsissa. Adam Gillberg ja Mårten Åkeson pyörittivät 24 neliömetrin opiskelija-asunnossa tulevaa Protein Companya, joka on nykyään meidän kaikkien tuntema ja rakastama. Kuuden kuukauden kuluttua Protein Company muutti Adamin ja Mårtenin kanssa takaisin kotiin Karlskogaan. Siellä Adamin vanhempien kellarista tuli yrityksen ensimmäinen liiketila.

2018

Ensimmäisen toimituksen vastaanottamisen jälkeen Protein Companyn toiminta alkoi kiihtyä. Muutamassa vuodessa Protein Company kasvoi ulos kahdesta myymälästä ja yhdestä varastosta. Protein Companyn työtilat kattavat nyt kaksi toimistoa ja 1 500 neliömetriä varastotilaa. Tällä hetkellä Proteincompany.fi (Ruotsissa Proteinbolaget.se) on Ruotsin nopeimmin kasvava lisäravinteiden ja treenivaatteiden verkkokauppa.

Protein Company tarjoaa suurimpien kansainvälisten tuotemerkkien tuotteiden lisäksi myös omien tuotemerkkiensä tuotteita. Kyseessä on moderni startup-yritys, jolla on nopea vauhti ja voimakas kasvu. Vuonna 2018 Protein Company nimitettiin vuoden gaselliyritykseksi Örebron läänissä, sillä kasvoimme 828 % edeltävien kolmen vuoden aikana, ja olemme olleet kannattavia.

2019

Protein Company on nuori yritys sekä työntekijöiden iän että yrityksen iän suhteen. Erittäin kunnianhimoinen 26 hengen tiimi tekee joka päivä töitä parantaakseen Protein Companya ja asiakaskokemustasi, jossa kokonaisuus on erittäin tärkeä. Huippuluokan asiakaspalvelumme auttaa kaikissa tilanteissa, kun sinulla on kysyttävää.

2020

Ainoastaan 100 % vegaanisia tuotteita valmistava VeganHey-tuotemerkki tulee osaksi valikoimaa. Uusi moderni logo julkaistaan, ​​ja GAAM Nutrition muuttaa nimensä GAAMiksi ja saa uuden graafisen ilmeen siinä samassa. Verkkosivusto päivitetään myös uudella graafisella ilmeellä ja selailunopeus kasvaa - kaikki tämä, jotta sinä asiakkaamme voisit tehdä ostoksia mahdollisimman sujuvasti.