Saammeko esitellä - Proteincompany!

Proteincompany visio on olla johtava ravintolisien sekä treeni- ja terveystuotteiden tarjoaja. Haluamme tehdä asiakkaillemme helpon tavan elää terveellistä ja hyvinvoivaa elämää tarjoamalla yksinkertaisen, nopean ja vastuullisen tavan ostaa. Vuodesta 2012 lähtien olemme auttaneet satojatuhansia asiakkaita löytämään tarvitsemansa ravintolisät, elintarvikkeet ja muut terveystuotteet keskittyen nopeaan toimitukseen, korkeaan laatuun ja edullisiin hintoihin.

Voit tuntea olosi täysin turvalliseksi ostaessasi meiltä Proteincompany. Tarjoamme hintatakuun, huolehdimme ympäristöstämme ja toimimme kestävällä ja turvallisella tavalla sekä annamme sinulle aina 30 päivän avoimen kaupan ja palautusoikeuden.

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai tuotteistamme. Proteincompany ovat tavoitettavissa chatissa maanantaista perjantaihin klo 07:00-18:00. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse info@proteiinifirma.fi ja saat vastauksen 24 tunnin sisällä (arkipäivinä). Asiakaskokemus on meille Proteiinifirmassa ensisijaisen tärkeää!

Proteincompanyn tuotemerkit

GAAM on tunnettu ruotsalainen tuotemerkki, joka perustettiin alkuvuonna 2014. Taustalla oli markkinoiden kasvava kysyntä hyvänmakuisista ja edullisista ruotsalaisvalmisteisista ravintolisistä.
Ruotsalainen lifestyle-tuotemerkki VeganHey valmistaa vegaanisia tuotteita, jotka keskittyvät nykyaikaan, tulevaisuuteen ja muotoiluun. Kaikki tuotteet on valmistettu Ruotsissa ja kehitetty erityisesti ihmisille, joilla on aktiivinen elämäntapa.
Fitnessjunkie on vaatemerkki, joka on suunnattu ihmisille, jotka tunnistavat itsessään "fitness junkien" ja elävät sen mukaisesti, treenaamastaan lajista riippumatta.

Tutustu Protein Companyn historiaan 🤩

2012

Protein Companyn tarina alkoi vuonna 2012, kun kaksi nuorta karlskogalaista opiskeli ilmailua Västeråsissa. Adam Gillberg ja Mårten Åkeson pyörittivät 24 neliömetrin opiskelija-asunnossa tulevaa Protein Companya, joka on nykyään meidän kaikkien tuntema ja rakastama. Kuuden kuukauden kuluttua Protein Company muutti Adamin ja Mårtenin kanssa takaisin kotiin Karlskogaan. Siellä Adamin vanhempien kellarista tuli yrityksen ensimmäinen liiketila.

2018

Ensimmäisen toimituksen vastaanottamisen jälkeen Protein Companyn toiminta alkoi kiihtyä. Muutamassa vuodessa Protein Company kasvoi ulos kahdesta myymälästä ja yhdestä varastosta. Protein Companyn työtilat kattavat nyt kaksi toimistoa ja 1 500 neliömetriä varastotilaa. Tällä hetkellä Proteincompany.fi (Ruotsissa Proteinbolaget.se) on Ruotsin nopeimmin kasvava lisäravinteiden ja treenivaatteiden verkkokauppa.

Protein Company tarjoaa suurimpien kansainvälisten tuotemerkkien tuotteiden lisäksi myös omien tuotemerkkiensä tuotteita. Kyseessä on moderni startup-yritys, jolla on nopea vauhti ja voimakas kasvu. Vuonna 2018 Protein Company nimitettiin vuoden gaselliyritykseksi Örebron läänissä, sillä kasvoimme 828 % edeltävien kolmen vuoden aikana, ja olemme olleet kannattavia.

2019

Protein Company on nuori yritys sekä työntekijöiden iän että yrityksen iän suhteen. Erittäin kunnianhimoinen 26 hengen tiimi tekee joka päivä töitä parantaakseen Protein Companya ja asiakaskokemustasi, jossa kokonaisuus on erittäin tärkeä. Huippuluokan asiakaspalvelumme auttaa kaikissa tilanteissa, kun sinulla on kysyttävää.

2020

Ainoastaan 100 % vegaanisia tuotteita valmistava VeganHey-tuotemerkki tulee osaksi valikoimaa. Uusi moderni logo julkaistaan, ​​ja GAAM Nutrition muuttaa nimensä GAAMiksi ja saa uuden graafisen ilmeen siinä samassa. Verkkosivusto päivitetään myös uudella graafisella ilmeellä ja selailunopeus kasvaa - kaikki tämä, jotta sinä asiakkaamme voisit tehdä ostoksia mahdollisimman sujuvasti.

2021

Proteincompany esittelee ACTLY:n, uuden oman tuotemerkkimme lisävarusteet ja välineet niin kuntosalille kuin kotitreeneihin. Yritys on nyt kasvanut 40 motivoituneeseen henkilöön ja on myös saanut Gaselliföretag-tunnustuksen vuonna 2021. Olemme muuttaneet suurempaan varastoon jotta voimme jatkossakin pakata tilauksesi mahdollisimman nopeasti ja sujuvasti.

2022

Proteincompany täyttää 10 vuotta ja juhlistaa sitä suurella juhlalla sekä asiakkailleen että työntekijöilleen. Yritys jatkaa hurjaa kasvuaan ja avaa uuden toimiston Tukholmassa. Olemme myös saaneet Gaselliyritys-tunnustuksen vuodelle 2022 ja olemme yhä Ruotsin nopeimmin kasvava verkkokauppa lisäravinteiden ja treenivaatteiden alalla.

2023

Proteincompany lanseeraa fitnessjunkie, oman tuotemerkkimme edullisilla ravintolisillä ilman turhia lisäaineita niille, jotka todella intohimoisesti treenaavat ja elävät aktiivista elämäntapaa. Yritys on kasvanut 57 motivoituneeseen henkilöön. Olemme saaneet Dagens Industrin Gasell-tunnustuksen, sen jälkeen kun olemme saaneet Gasell-yrityksen palkinnot vuosina 2018, 2021 ja 2022. GAAM jatkaa kasvuaan ja on voittanut vuoden lanseerauksen palkinnon MEDS-toimittajapäivässä. Proteincompany oli finalistina PriceRunnerin Vuoden Verkkokauppias -kilpailussa terveyskategorian osalta.