Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
Tuote 7 sta 7

Mitä kurkuma on?

Niin, mitä turmeric eli kurkuma oikeastaan on? Kasvi muistuttaa inkiväärijuurta ja siitä saadaan oranssinkeltaista jauhetta. Väri on niin voimakas, että sillä voidaan värjätä jopa kangasta, nahkaa ja puuta. Kurkuman karvas maku soveltuu mausteeksi ruoanlaittoon, mutta sen terveelliset ominaisuudet ovat tehneet siitä myös suositun ravintolisän.

Kurkumajauhe – monipuolinen ravintolisä

Koska kurkuma tai turmeric, joksi sitä myös kutsutaan, on usein jauhemaisessa muodossa, sitä on helppo käyttää monella eri tavalla:

  • Käytä smoothieissa aamulla
  • Lisää patoihin ruoanlaitossa antamaan sekä ravinteita että väriä ruokaan
  • Sekoita lämpimään hunajaveteen juomaksi

Mitkä ovat kurkuman hyödyt?

Kurkuma/turmeric auttaa nivelvaivoihin ja -kipuihin. Kurkumassa on tulehduksia ehkäiseviä ominaisuuksia, jotka auttavat pitämään nivelet liikkuvina antaen samalla immuunijärjestelmälle ylimääräistä energiaa. Kurkuma myös vähentää plakkia suonissa ja pienentää diabeteksen riskiä.

Kuinka paljon kurkumaa tulisi käyttää päivittäin?

Vinkki! Kurkumaa kannattaa nauttia pippurissa olevan piperiinin kera. Tämä auttaa kurkumaa imeytymään jopa 2 000 % paremmin. Useat kurkumakapselit sisältävät maustesekoituksen sekä piperiiniä. Kukkura ruokalusikallinen on täydellinen päivittäinen annos!

Protein Companylta voit ostaa sekä kurkumakapseleita että kurkumajauhetta ja hyödyntää tämän kasvin terveellisiä ominaisuuksia.