Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
276 GAAM BCAA 400 g GAAM BCAA 400 g
Lisää vaihtoehtoja
-31%
Kampanja
193 GAAM EAA 400 g GAAM EAA 400 g
Lisää vaihtoehtoja
€17.18 €24.90
-36%
Varastontyhjennys
19 GAAM BCAA 400 g Sweet Hearts GAAM BCAA 400 g Sweet Hearts
€44.80 €49.80
-36%
Kampanja
26 3 x GAAM BCAA 400 g 3 x GAAM BCAA 400 g
Lisää vaihtoehtoja
€47.70 €74.70
-10%
1 2 x GAAM Beta alanine 200 g 2 x GAAM Beta alanine 200 g
Lisää vaihtoehtoja
€23.61 €26.26
0 ä NANO BCAA 420 g ä NANO BCAA 420 g
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 28 sta 47

Vegaaniset BCAA:t ja EAA:t – mitä ne ovat?

Kun puhutaan aminohapoista, puhutaan usein myös BCAA:sta ja EAA:sta. EAA (essential amino acids eli välttämättömät aminohapot) ovat hyväksi sinulle, joka pyrit rakentamaan lihaksia, vahvistamaan immuunijärjestelmää ja samalla varmistamaan, että tarjoat elimistöllesi tärkeitä aminohappoja päivittäin. Koska elimistömme ei itse tuota aminohappoja, ne on saatava ruokavaliosta.

BCAA:t (Branched-chain amino acids) tai haarautuneet aminohapot suomeksi) sisältävät kolme tuotettua aminohappoa L-leusiinin , L-isoleusiinin n ja L-valiinin , joita keho ei pysty tuottamaan itse, vaan ne on saatava ruokavalion ja ravintolisien kautta. Nämä aminohapot auttavat myös rakentamaan lihaksia ja estämään lihasmassan hajoamista.

  • Protein Companyn valikoimasta löydät vegaanisia aminohappoja, jotka on valmistettu ei-eläinperäisistä proteiinilähteistä.

BCAA ja EAA sekoituksena

BCAA-ravintolisää on saatavana myös EAA-ravintolisän kanssa, ja tämä tarjoaa siten täydellisen sekoituksen aminohappoja, jotka ovat kokonaan ei-eläinperäisesti tuotettuja. Siksi nämä vegaaniset aminohapot ovat voimavara sinulle, joka treenaat paljon, sekä sinulle, joka et saa proteiinia lihan, kalan ja kananmunien kautta. Ravintolisä auttaa sinua lisäämään tehokkuutta!

Muutamia vinkkejä!

  • Toiset valitsevat BCAA:n ja toiset EAA:n, mutta vegaaninen BCAA voi imeytyä kehoon helpommin, koska se sisältää vain kolme aminohappoa sen sijaan, että niiden tarvitsisi kilpailla muiden kanssa. Valintasi riippuu luonnollisesti siitä, mikä soveltuu sinulle ja tavoitteisiisi parhaiten. Yleensä molemmat ravintolisät toimivat yhtä hyvin.

  • Muista myös nauttia vegaanisia aminohappoja oikein, mieluiten ei aterioiden yhteydessä, koska imeytyminen voi häiriintyä muiden elintarvikkeiden vuoksi. Erityisesti runsaasti proteiinia sisältävillä elintarvikkeilla, kuten pavuilla, linsseillä ja kikherneillä, on tällainen vaikutus.

  • Jotkut käyttävät EAA:ta dieetin aikana, kun taas BCAA:t voivat toimia paremmin rasittavien treenien yhteydessä. Molemmilla on kuitenkin lihaksia rakentavia vaikutuksia ja ne ovat suureksi avuksi painonpudotuksen aikana lihasmassan ylläpitämiseksi.