Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
-15%
Kampanja
43 GAAM CLA 100 caps
Lisää vaihtoehtoja
€16.90 €19.90
-11%
Kampanja
4 GAAM CLA 200 caps
Lisää vaihtoehtoja
€33.80 €37.90
-6%
Kampanja
1 GAAM CLA 300 caps
Lisää vaihtoehtoja
€50.70 €53.90
Tuote 8 sta 8

Mikä on CLA?

CLA on ryhmä elintärkeitä rasvahappoja, jotka kuuluvat Omega 6-perheeseen. Se tarkoittaa sitä, että ne ovat tärkeitä elimistölle, mutta ne on nautittava suun kautta, sillä elimistö ei voi tuottaa niitä itse. Saat CLA-rasvahappoja luonnollisesti meijerituotteista ja lihasta, mutta saatat joskus tarvita lisäannoksia tiivistetyn CLA-lisäravinteen muodossa nopeuttaaksesi painonpudotusta.

Tutkimusten mukaan CLA-lisäravinne vaikuttaa positiivisesti painonpudotukseen. Sen tehokkuus ei ole vielä täysin selvillä, mutta voidaan silti todeta, että apu on merkittävä, erityisesti yhdessä treenin ja ruokavalion kanssa.
Ehkäisee rasvan varastoitumista ja muodostumista
Kuinka CLA siis toimii? CLA:n sanotaan ehkäisevän entsyymejä, jotka muodostavat rasvaa soluissa ja varastoivat rasvaa. Toisin sanoen CLA tehostaa rasvanpolttoa. Lihaksesi erottuvat nopeammin ja painosi putoaa.

Annostus! Suosituksena 1–2 kapselia kaksi kertaa päivässä, mielellään ennen treeniä.

CLA-tabletit ja lisäravinteet Proteincompanilta

Proteincompany tarjoaa CLA-lisäravinteita sekä kapseleina että tabletteina. Kaikki tuotteemme ovat laadukkaita ja tulevat johtavilta valmistajilta. Löydät puhtaita CLA-lisäravinteita tai tabletteja, joissa on CLA:n lisäksi mukana muita aktiivisia ainesosia tehokkaamman vaikutuksen takaamiseksi. Mikäli sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.