Viimeinen mahdollisuus

9
Kampanja
40
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 2 kertaa viimeisten päivien aikana

Self Omninutrition Beta-Alanine

€19.90 / €11.90
€19.90

Aiempi alin hinta

€19.90
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(2)

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Beta-alaniini

 • Tuotekuvaus
 • Beta-alaniinilla on kyky, kun se muunnetaan karnosiiniksi, puskuroida lihasten solunsisäistä aluetta, jossa muodostuu happamia vetyioneja. Lihasten happamoituminen johtaa lihasten toiminnan heikkenemiseen ja siten suorituskyvyn heikkenemiseen.
  Beta-alaniinilla on kyky, kun se muunnetaan karnosiiniksi, puskuroida solunsisäistä aluetta lihaksissa, joissa muodostuu happamia vetyioneja. Lihasten happamoituminen johtaa lihasten toiminnan heikkenemiseen ja siten suorituskyvyn heikkenemiseen.

  • Lisää maitohapporesistenssiä
  • Optimoi lihasten toiminnan
  • Lisää voimaa ja räjähtävyyttä

  Ottamalla beta-alaniinia nämä happamat vetyionit imeytyvät ja lihas saa paremman pH:n toimimaan, mikä johtaa hyvin toimivaan lihasten toimintaan.

  On myös tutkimuksia, jotka viittaavat siihen, että beta-alaniini, aivan kuten kreatiini, voi lisätä ATP:n määrää soluissa ja siten lisätä voimaa ja räjähtävyyttä.

  Pistävä tunne, jonka useimmat ihmiset kokevat, on täysin normaalia ja menee ohi muutaman minuutin kuluttua.

  Koko:
  200g

  Annostusehdotus:
  Sekoita 5 g (1 tl) veteen tai mihin tahansa urheilujuomaan.
  Koko:
  200 g
  Maku:
  Natural
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Sisältö per 1 annos 100 g
  Energia 0 kcal 0 kcal
  0 kJ 0 kJ
  Proteiini 0 g 0 g
  Hiilihydraatti 0 g 0 g
  Rasva 0 g 0 g
  Beta-alaniini 3 g 100 g

  Annos: 3 g (66 annosta)
  Ainekset: beta-alaniini (100%).
 • FAQ

Arvostelut (2)

2 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Susanne Nilsson 2020-11-25
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Arvostan beeta-alaniinin vaikutusta hieman eri tavalla kuin mitä tarkoitetaan. Koska minulla on ongelmia veden kutina ja kärsin kauheasti esim. normaali suihku voi lasin vettä ja maustemitta BA: n 1/2 tuntia ennen tehdä suihkustani puhdas taivas. Ei kutinaa jälkeenpäin Ystävällisin terveisin, Susanne Nilsson
Magnus 2020-10-15
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Erittäin edullinen tuote, täydellinen oman PWO: n sekoittamiseen ja eri ainesosien annosten valitsemiseen.
Näytä lisää
2 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5