Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Tuotemerkit
11 Superfruit EKO Chia Seeds 300 g
Lisää vaihtoehtoja
10 Superfruit EKO Chia Seeds 750 g
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 3 sta 3

Runsaskuituinen ruokavalio lisää hyvinvointia

Keho ja suolisto tarvitsevat paljon kuitua toimiakseen. Tämä on paljon treenaaville tuttu asia. Oikea ruokavalio yhdessä liikunnan kanssa helpottaa paitsi harjoittelua myös jokapäiväistä elämää. Ostamalla chia-siemeniä pidät vatsasi hyvässä kunnossa, ja siemenissä olevat monet vitamiinit ja aineet auttavat pitämään myös aivosi hyvässä kunnossa.

Chia-siementen hyödyt
Chia-siemenet sisältävät hyödyllisiä omega-3-rasvoja, jotka ovat hyväksi aivoille. Chia-siemenet ovat hyödyllisiä myös monella muulla tavalla.

  • Edesauttavat vatsan ja suoliston normaalia toimintaa
  • C-vitamiini ja antioksidantit auttavat sinua pysymään terveempänä
  • Täyttävä, turpoaa vatsassa
  • Hyvä vegaaninen proteiinilähde

Mihin chia-siemeniä voi käyttää?
Chia-siemeniä voi käyttää esimerkiksi puuroissa, padoissa, myslissä, naposteltavissa ja patukoissa, sekä leivän leivonnassa ja ruoanlaitossa.

Chia-siementen annostus
Ennen kuin alat käyttää chia-siemeniä, on luonnollisesti hyvä tietää sopiva annostus. Pieni kultainen sääntö on se, että niitä ei tulisi syödä enempää kuin 15–25 grammaa päivässä, koska niiden kuidut voivat lisätä painoa ja turvotuksen tunnetta vatsassa. Yksi ruokalusikallinen riittää hyvin.

Protein Companylta löydät laadukkaita ja edullisia chia-siemeniä. Mikäli sinulla on kysyttävää tästä ravintolisästä, olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, joka on aina valmis auttamaan sinua.