Viimeinen mahdollisuus

Puhdistamo Eliksiiri, 50 ml

€19.95
Lkm: 
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)

30 päivän palautusoikeus

Maksa Klarnalla

Hintatakuu

Ilmainen toimitus yli 49,90€ tilauksiin

Maksa laskulla ilman kuluja

Ilmainen palautus

Klarna
Visa
Mastercard
Budbee
Posti

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Luontaistuotteet

 • Tuotekuvaus
 • "Riittoisa ja helppokäyttöinen uute C-vitamiini kaikista luonnollisimmassa muodossaan takaa parhaimman imeytyvyyden C-vitamiini edistää aineenvaihduntaa ja immuunijärjestelmän toimintaa Mikäli etsit kaikkein kokonaisvaltaisinta tuotetta mustasta Premium Research -sarjastamme, niin onneksi olkoon! Löysit juuri etsimäsi. Puhdistamon Eliksiiri on sekoitus Suomen luonnon aarteita: sen ainesosia ovat pakurikääpä, lakkakääpä eli reishi, siitake, männynkuori ja Guerande-merisuola sekä luomulaatuinen amlauute, josta saadaan sekoitukseen reilusti C-vitamiinia.

  C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän toimintaa ja erityisesti ylläpitää sitä normaalilla tasolla myös raskaan liikunnan jälkeen. C-vitamiini tukee myös kollageenin muodostumista kehossa vahvistaen samalla ihon, hampaiden, verisuonten ja luuston kuntoa. Lisäksi C-vitamiini edistää hermoston, energiantuotannon ja immuunijärjestelmän toimintaa.

  Täysin maidoton, gluteeniton, lisä- ja täyteaineeton. 

  Yksi pipetillinen (1 ml) kaksi kertaa päivässä nesteen joukkoon. Päiväannos sisältää 50 mg C-vitamiinia, joka vastaa 66% päivittäisestä saantisuosituksesta."
  Ei sisällä:
  Gluteeni, GMO, Laktoosi, Pähkinät, Soija, Sokeri
  Koko:
  50 ml
  Käyttötarkoitus:
  Voi hyvin
  Muoto:
  Juokseva
 • Ainesosat

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Shop Instagram

Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5