Viimeinen mahdollisuus

€25.80
Pakettihinta
3 %
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

GAAM Immunity 120 caps

60 kapselia
€12.90
120 kapselia
€24.90 -3%
180 kapselia
€34.90 -10%
€24.90
€25.80Yksittäisten tuotteiden summa:
Lkm:

Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Monivitamiinit

 • Tuotekuvaus
 • GAAM Immunity on tehokas tuote terveyden ylläpitämiseen! Erityisen tärkeä kylmissä olosuhteissa ja nykypäivän erityisolosuhteissa.
  Tähän tuotteeseen olemme keränneet joitakin nykyisin parhaiten tutkittuja ja tehokkaimpia tunnettuja ainesosia, joilla on hyvä vaikutus immuunijärjestelmään ja yleiseen terveyteemme.
  • Antioksidantit
  • Helposti imeytyvä
  • Kätevät kapselit
  • Vahvistaa immuunipuolustusta
  • Hyvinvointi

  Tehokas tuote!

  GAAM Immunity on täynnä elintärkeitä mineraaleja ja vitamiineja, jotka toimivat synergistisesti immuunijärjestelmän vahvistamiseksi ja vakauttamiseksi. Ainesosiin sisältyy muun muassa D-vitamiini, betaglukaani, C-vitamiini ja useita mineraaleja.

  GAAM Immunity sisältää myös mustapippuriuutetta, jolla on kyky lisätä muiden ainesosien imeytymistä. Se maksimoi ja optimoi lopputuloksen. Immuunijärjestelmän pitäminen vahvana auttaa paitsi itseäsi, myös ympäristöäsi pysymään terveenä. Joten tee itsellesi ja ulkomaailmalle palvelus huolehtimalla itsestäsi.

  Hyvä tietää vitamiineista!

  Vitamiinit voivat olla sekä vesi- että rasvaliukoisia, joten voi olla hyvä ajatus käyttää omega-3:a samanaikaisesti vitamiinien kanssa. On myös hyödyllistä ottaa vitamiineja aterioiden yhteydessä, jotta niiden imeytyminen olisi mahdollisimman optimaalista. Jos otat vitamiineja tyhjään vatsaan ennen aamiaista, kuten monet tekevät, vaarana on, että menetät niitä paljon virtsan mukana.

  Tämä koskee ravintolisiä yleensä, mutta on joitakin poikkeuksia, jotka suositellaan otettavaksi tyhjään vatsaan. Niihin kuuluvat muun muassa kreatiini ja pre-workout-tuotteet.

  Annostus:
  1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.
  Ei sisällä:
  Gluteeni, Laktoosi, Pähkinät, Soija
  Koko:
  120 kapselia
  Käyttötarkoitus:
  Energia, Voi hyvin
  Muoto:
  Kapseli
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • SisältöPer kapseli
  C-vitamiini160 mg (200% DRI)
  Betaglukaani125 mg
  E-vitamiini22 mg (183% DRI)
  Sinkki7,5 mg (75% DRI)
  Mustapippuriuute5 mg
  Seleeni35 μg (64%DRI)
  D-vitamiini5 μg (100% DRI)

  Ainesosat: Riisijauhe, askorbiinihappo (C-vitamiini), betaglukaani, D-alfa-tokoferyylimeripihkahappo (E-vitamiini), sinkki (sinkkisitraatti), seleeni (L-selenometioniini), pippuriuute (pepper nigrum), kolekalsiferoli (D-vitamiini), täyteaineet: piidioksidi, magnesiumstearaatti, kapseli: (E464).
 • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5