Viimeinen mahdollisuus

48
Kampanja
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

GAAM Smartshake Reforce 900 ml

€14.90 / €11.90
Yksittäisten tuotteiden summa:
Väri
Black Loppunut varastosta Parasta ennen:
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(2)
Tuotenro: PB-220314

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Shakerit

 • Tuotekuvaus
 • GAAM Reforce Stainless Steel – Ympäristöystävällisempi valinta! Kestävä ja hygieeninen GAAM by Smartshaken teräksinen shaker.
  GAAM Reforcessa on vuotovarma kansi ja moderni, tyylikäs design, mikä tekee siitä helpon puhdistaa ja itsestään selvän valinnan uudeksi shakeriksi.

  • Pullo 900 ml/30 oz
  • Kestävä materiaali
  • Helppo puhdistaa
  • Vuotosuojattu

  Sen salaisuus on suorituskyky

  Ruostumattomasta teräksestä valmistetun Shaker-pullon kanssa voit olla huoletta. Ruostumaton teräslaatu on äärimmäisen kestävä ja hygieeninen. Kevyt, mutta tehty kestämään. Vuotovarma kansi ja pehmeä silmukkakahva tekevät siitä luontevan osan terveellistä elämäntapaasi.

  Selkeä design

  Leveän suuaukon ja pehmeiden kulmien ansiosta helppo puhdistaa.

  Kestävä

  Tukeva design ruostumatonta terästä. Valmiina mihin vain.

  Vuotovarma ja äänetön sekoitus

  Sekoitusverkko loksahtaa paikalleen ja tekee kannesta tiiviin. Ei tarvitse kuin ravistaa, pakata ja ottaa mukaan. Ei ongelmia.


  Materiaali:
  Alumiini.

  Koko:
  900 ml. ​
 • Ainesosat
 • FAQ

Arvostelut (2)

2 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Sanna 2023-09-06
Vahvistettu ostos
Tosi hyvä sheikkeri, ostettu juuri siksi että pääsee täysin muovisesta eroon. Sekottaa hyvin bcaa ja eaa. Tosin sheikkerin koko oli 700ml...
Toni 2022-05-02
Erinomainen sheikkeri! Onnistunut muotoilu, mukava kun on kerrankin metallinen, eikä ole turhaa reunusta, joka keräisi möhnää alleen. Kannen vispilä on kätevä, ei tarvitse kuunnella kolisevaa pallovispilää. Mahtava kumipinnoite, tästä saa limaisillakin räpylöillä otteen, mutta pullon saa myös helposti puhtaaksi. Ainoa miinus on isohko koko, itselle riittäisi hieman pienempikin. Moneen muuhun verrattuna kuitenkin elegantti muoto. TLDR: paras sheikkeri joka on tullut vastaan, laadukkaat materiaalit ja mallikkaasti toteutettu. 6/5 would recommend.
Näytä lisää
2 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5