Viimeinen mahdollisuus

26
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

GAAM Smartshake Revive 750 ml Gray/Black

€9.90
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(1)
Varastotuote: 2-4 Työpäivää Tuotenro: PB-2203142-1

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Shakerit

 • Tuotekuvaus
 • Tyylikäs, kestävä, älykäs ja käytännöllinen! GAAM Smartshake Revive sisältää kaiken mitä tarvitset ja vähän enemmänkin shakereissa.
  GAAM Smartshake Revive shakeri on täynnä älykkäitä ja käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten pehmeä kantokahva ja kumiosat, jotka tekevät siitä helpon kantaa ja pitää kädessä.

  • Ei kolisevia tai löysiä osia
  • Kestävä muotoilu
  • Hedelmäinfuusio
  • Ei vuotoja


  Shaker, jossa on kaikki ominaisuudet!

  Lisää marjoja tai hedelmiä ja ravista, parannetun hedelmäinfuusion avulla voit nopeasti ja helposti sekoittaa oman hedelmävedesi. Sekoitusharso napsahtaa paikalleen ja pysyy tiiviinä ja turvallisena. Ei kolisevia tai löysiä osia.
 • Ainesosat
 • FAQ

Arvostelut (1)

1 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Aamos 2023-08-02
Aivan täydellinen. Helpottaa paljon arkea, kun ennen tarvitsi erikseen salille ja proteiinijauheille pullot. Tämän avulla voi helposti juoda matkalla ja salilla muita juomia ja heti salin jälkeen kaataa sekaan proteiini. Lisäksi ''siivilän'' sijainti korkissa on mukava ja vaivaton, sekä sen avulla proteiinijauhe sekoittuu muutamalla ''sheikkauksella''. Ei ole ainakaan vielä tullut mitään negatiivista sanottavaa tuotteesta, helpottaa vain arkea suunnattomasti, joten olen ollut pullosta oudon fiiliksissä.
Näytä lisää
1 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5