Viimeinen mahdollisuus

19
Kampanja
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 1 kertaa viimeisten päivien aikana

GAAM Tactical Backpack 45 L

€69.90 / €62.90
Yksittäisten tuotteiden summa:
Väri
Black Varastossa Parasta ennen:
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(5)
Tuotenro: PB-18302

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Treenilaukut

 • Tuotekuvaus
 • GAAM Tactical Backpack on uskomattoman monipuolinen ja toimiva reppu, joka sopii useimpiin aktiviteetteihin ja treeneihin, niin sisällä kuin ulkona.
  "Tämä on laukku, joka toimii ja yllättää joka kerta, kun käytät sitä. Siinä on monia lokeroita ja toimintoja, jotka täyttävät taatusti seuraavalle treenilaukullesi asettamasi vaatimukset. GAAM Tactical Backpack sopii jokapäiväiseen elämään ja siihen mahtuu treenivaatteiden ja kenkien lisäksi sekä koulutyöt että 17"" kannettava tietokone.

  • Ergonominen muotoilu
  • Useita lokeroita
  • Treeniin ja arkeen
  • Vankka ja kestävä

  Tyylikäs, kestävä ja käytännöllinen reppu GAAMilta

  GAAM Tactical Backpack on ystävä tiellä, joka tekee elämästäsi helpompaa monien lokeroidensa ja käyttömahdollisuuksiensa avulla. Kuntoiluvälineet, vaatteet ja lounaslaatikot - vain mielikuvitus on rajana tämän käytännöllisen repun käyttömahdollisuuksissa.

  Laukussa on erittäin kompakti ja puhutteleva muotoilu. Ylätasku on vuorattu tarranauhalla, joten voit helposti muokata laukkusi tyylin ja tarkoituksen mukaan. Kestävä materiaali tekee laukusta sopivan päivittäiseen käyttöön ja se on myös vettä hylkivä pohjoismaiseen ilmastoon sopiakseen. Kaikki olkahihnat ja soljet ovat säädettäviä varmistaakseen täydellisen istuvuuden juuri sinulle.


  Koko:
  30 x 30 x 50 cm.
  Tilavuus 45 L.

  Materiaali:
  100 % polyesteriä."
 • Ainesosat
 • Materiaali: Polyesteriä
 • FAQ

Arvostelut (5)

5 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Tytti 2024-05-04
Ihan hyvä oloinen reppu. Paljon eri lokeroita, paitsi, sivuilla ei ole juomapulloille lokeroa/paikkaa niin kuin muissa treenirepuissa yleensä on. Tästä erittäin iso miinus.
Topi 2024-04-06
Kesti n. vuoden, ennen kuin isoimman lokeron vetoketju alkoi irrota ja toinen vedin irtosi yhdeltä puolelta eikä lokeroa saa siis kiinni. Ennen sitä 5/5, mutta kuvauksen väite vankkuudesta ja kestävyydestä on potaskaa.
Mira 2023-08-06
Vahvistettu ostos
Todella kätevä ja tilava reppu, joka omaan selkään istuu todella mukavasti.
JS 2023-06-13
Erittäin hyvä reppu.
Näytä lisää
5 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5