Viimeinen mahdollisuus

2
15
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

12 x Manuka Sport Energy Gel Honung Mixpack

12 kpl
€35.90 -15%
€42 / €35.90
€42

Aiempi alin hinta

€42
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(2)
Tilapäisesti loppu Tuotenro: PB-189427

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Hiilihydraattitankkaus

 • Tuotekuvaus
 • Manuka Sport Energy Gel Honey sisältää ainutlaatuisen koostumuksen, jossa on neljää erilaista nopeasti imeytyvää hiilihydraattia.
  div class="page" title="Page 1">

  Manuka Sport Energy Gel -sekoituspakkaus sisältää 12 kpl Manuka Sport Energy -gelejä 4 eri maussa: Trooppinen, Mustikka, Sitrus ja Kirsikka. Jokaisessa geelissä on ainutlaatuinen koostumus neljästä hiilihydraatista (manukahunaja, maltodekstriini, glukoosi ja fruktoosi) sekä neljästä elektrolyytistä (natrium, kalium, kalsium ja magnesium), mikä edistää nestetasapainoa fyysisessä harjoittelussa ja kestävyyttä.


  • Ainutlaatuinen hiilihydraattilähde
  • Manukahunaja
  • Elektrolyytit
  • Kofeiini


  Optimoi suorituskykysi Manukahunajalla!

  Manuka Sport Energy Gel Honey sisältää hiilihydraattisekoituksen (27,5 g), 57 mg natriumia ja 45 mg kofeiinia, jotta saavutettaisiin optimaaliset nesteytys- ja energiatasot. Hunaja on luonnollinen energianlähde, vapaa keinotekoisista ainesosista. Vuosikymmenten ajan tutkimukset ovat osoittaneet, että hunaja on erinomainen lisäravinteena harjoittelussa ja kilpailuissa.


  Annostusohje:

  1-2 pussia tunnissa, geeli voidaan myös sekoittaa 300-500 ml veteen ja käyttää urheilujuomana.

  Koko:
  12 x 45 g.
  Ei sisällä:
  Gluteeni, Hiilihappo, Kala, Kananmuna, Laktoosi, Maito, Pähkinät
  Käyttötarkoitus:
  Energia
  Muoto:
  Geeli
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • FAQ
 • Arvostelut (2)

  2 arvostelut
  Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
  Jakob 2020-09-16
  Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Täyttää kaikki odotukset, joita minulla oli bravuran kanssa. Hyvä energia, ei vatsavaivoja pitkillä juoksuilla. Olette aiemmin saaneet sen muiden kokeillieni geelien kanssa. Kaikki maistavat hyvältä, pitävät sitrushedelmistä parhaiten!
  Eliots 2020-09-10
  Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Ylivoimaisesti paras Tämä on paras geeli, jota olen kokeillut. Ne tarjoavat todella sekä nopeaa että pitkäaikaista energiaa. Saan paljon enemmän jokaisesta harjoittelusta, ja kilpailussa ne ovat ehdottoman välttämättömiä keskittymisen ja suorituskyvyn pitämiseksi loppuun asti. Minulla on myös hyvä kokemus Manukalta immuunijärjestelmään kurkkukipujen ja nuhan yhteydessä.
  Näytä lisää
  2 Arvostelut
  Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
  Nimesi näkyy lähettäjänä.


  Asiakkaamme rakastavat meitä!

  Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

  hintaopas

  4.7 / 5

  Google

  4.6 / 5