Viimeinen mahdollisuus

6

Optimum Nutrition 100% Casein Gold Standard, 450 g

€19.90
Maku
Creamy Vanilla Loppunut varastosta Parasta ennen:
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)
Tuotenro: PB-1444

Lisää vaihtoehtoja:

450 g
€19.90
908 g
€36.50
1,8 kg
alkaen €62.50

30 päivän palautusoikeus

Maksa Klarnalla

Hintatakuu

Ilmainen toimitus yli 49,90€ tilauksiin

Maksa laskulla ilman kuluja

Ilmainen palautus

Klarna
Visa
Mastercard
Budbee
Posti

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Kaseiiniproteiini

 • Tuotekuvaus
 • Optimum Nutritionin 100% Casein Protein on valmistajan ensimmäinen proteiinilisä, joka sisältää ainoastaan hidasta proteiinia eli kaseiinia.
  Joskus hitaampi vain on parempi! Kuinka niin? Heraproteiinit ovat vuosien ajan olleet markkinoiden johtavia proteiinituotteita, ja niitä on markkinoitu voimakkaasti eri medioissa.

  • Hidas huippulaadukas proteiini
  • Täydellinen otettavaksi yöllä proteiinisynteesin stimuloimiseksi jopa 8 tunnin ajan
  • Hyvän makuinen

  Optimum Nutritionin 100 % kaseiiniproteiini on heidän ensimmäinen proteiinilisänsä, joka sisältää vain hidasta proteiinia – kaseiinia (eng. Casein). Kaseiini on proteiinikomponentti, jota esiintyy tavallisessa maidossa. Nopea proteiini, kuten Optimum Nutritionin 100% Whey Protein, on mukautettu lisäämään aminohappoja nopeasti ja sopii täydellisesti ennen treeniä ja sen jälkeen, samoin kuin muulloin, kun haluat saada proteiinia lihaksiin nopeasti. Optimum Nutritionin 100 % kaseiiniproteiini on siis hidas proteiini ja sillä on se etu, että se on"viivästynyt", mikä on toivottavaa päivän aikana, ja etenkin ennen nukkumaanmenoa.

  Kaseiiniproteiini on pH-herkkä ja muodostaa siksi "hyytelömuodon" mahalaukun happamassa ympäristössä. Tämä tarkoittaa, että aminohappoihin hajoaminen kestää paljon kauemmin kuin esim. heraproteiinilla. Kaseiini on proteiinikomponentti, jota esiintyy tavallisessa maidossa. Se, että kaseiinilla on tämä "viivästynyt" vaikutus, tarkoittaa sitä, että kehossa syntyy antikatabolista vaikutus, kun aminohappoja lisätään lihaksiin tasaisempana virtana pidemmän ajanjakson aikana, mikä luo paremmat olosuhteet palautumiselle ja kasvulle! Kaseiiniproteiinin toinen etu on se, että kylläisyyden tunne lisääntyy johtuen siitä, että kaseiinilla on täyteläisempi koostumus kuin heraproteiinilla.

  Optimum Nutritionin 100% Casein, kuten muutkin Optimum Nutritionin tuotteet, on erittäin hyvän makuinen ja se liukee helposti. Micellar Casein Kuten aina, Optimum Nutritionin tuotteet ovat parhaista raaka-aineista eikä 100% Casein ole poikkeus. Markkinoilla on erilaisia kaseiinituotteita, ja 100% Casein sisältää mm. sitä kaseiinimuotoa, joka on vähiten denaturoitu, tuhottu kaseiinimuoto – Micellar Casein (kaseiini natiivimuodossa). Misellaarisen kaseiinin etuna on suurempi bioaktiivisten maitopeptidien, kuten glykomakropeptidit, pitoisuus. 100% Casein Protein sisältää entsyymiä nimeltä aminogeeni proteiinin parhaan imeytymisen saavuttamiseksi!


  Annostusohje:
  Yksi annos (mitallinen) 2–4 dl:aan nestettä, muuta nestemäärää proteiinipirtelösi toivotun koostumuksen mukaan. Nestemäisempi on juoksevampaa ja vähemmän nestemäisessä on hieman "täyteläisempi" koostumus. Nauti 1–2 annosta välipalana tai aterian proteiinilisänä.

  Määrä:
  908 g.
  Koko:
  450 g
  Maku:
  Suklaa, Vanilja
 • Ainesosat
 • Annos: 32 g (28 annosta)
  Sisältö per 1 annos 100 g
  Kaloreita 110 kcal 344 kcal
  Proteiinia 24 g 75 g
  Hiilihydraatteja yhteensä 3 g 9,4 g
  - josta kuitua 1 g 3,1 g
  Rasvaa kaikkiaan 0,56 g 1,75 g
  - josta tyydyttyneitä rasvoja 0 g 0 g
  - josta transrasvoja 0 g 0 g
  Kolesterolia 10 mg 31,3 mg
  Natriumia 230 mg 718,8 mg
  Kalsiumia 141 mg 440,6 mg
  Rautaa 0,1 mg 0,3 mg

  Ainesosat:
  Miseläärinen kaseiini, kaakao, luonnolliset ja keinotekoiset aromit, inuliini, suola, emulgointiaine (soijalesitiini), sakeutusaineet (selluloosakumi, karrageeni, guarkumi), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-K), entsyymiamylaasi, proteaasi, sellulaasi, beta-d-galaktoosi, lipaasi,

  Tärkeää:
  Tuote ei korvaa vaihtelevaa ja täysipainoista ruokavaliota. Ota tarvittaessa yhteyttä lääkäriin. Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen jollekin sen ainesosalle. Sisältää maitoa ja soijaa (soijalesitiini). Säilytä kuivassa ja viileässä. Ei lasten ulottuville.

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Shop Instagram

Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5