Viimeinen mahdollisuus

2
Kampanja
20
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

Puhdistamo Luomu Extra Neitsyt Oliiviöljy 500 ml

500 ml
€8.76 -20%
€10.95 / €8.76
€10.95

Aiempi alin hinta

€10.95
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)
Tilapäisesti loppu Tuotenro: FI-0127

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Luonnonöljyt

 • Tuotekuvaus
 • "Puusta pulloon – vastuullisesti aina viljelmiltä lähtien Luomulaatuinen kylmäpuristettu extra-neitsytoliiviöljyYmpäristöystävällinen ja läpinäkyvä: 100% jäljitettävyys Ainutlaatuisen herkullinen maku Puhdistamon luomulaatuinen Premium Extra Neitsytoliiviöljy valmistetaan huolella valituista eristä, mikä takaa ainutlaatuisen korkean laadun ja herkullisen maun.

  Puhdistamon Extra Neitsytoliiviöljy valmistetaan Länsi-Kreetan Kolymvarin alueella auringonpaahteisilla luomusertifioiduilla oliiviviljelmillä. Kreetalaiset Koroneiki-oliivit viljellään perinteisin menetelmin ja kerätään hellävaraisesti käsin. Taidokas ja torjunta-aineeton tuotantoprosessi mahdollistaa, että kaikki öljyn makuominaisuudet ja aromit ovat parhaimmillaan juuri sellaisenaan – ilman mitään lisättyä tai poistettua. Öljy valmistetaan alhaisessa lämpötilassa noudattaen EU:n tiukimpia luonnonmukaisen viljelyn laatujärjestelmän koskevia sääntöjä. Tämän vuoksi voimme taata tuotteen korkeat ravintoarvot ja poikkeuksellisen maun.

  Viljelijöiden ja ympäristön hyvinvointi on meille sydämen asia, ja siihen panostetaan oliiviviljelmillä ainutlaatuisella intohimolla. Toiminnan ylläpito ja kehitystoiminta toteutetaan äärimmäisellä huolenpidolla, mikä näkyy myös lopputuloksessa.

  Puhdistamon Premium Extra Neitsytoliiviöljy sopii erinomaisesti kaikkeen ruoanlaittoon aina paistamisesta salaatin joukkoon. Tämä öljy on luonnon lahja sinulle! 

  Sopii erinomaisesti kaikkeen ruoanlaittoon aina paistamisesta salaatin joukkoon.
  Kylmäpuristettu extra-neitsytoliiviöljy / Kallpressad extra virgin olivolja

  luomu, maidoton, gluteeniton, lisäaineeton, täyteaineeton, vegaaninen"
  Koko:
  500 ml
  Käyttötarkoitus:
  Energia
  Muoto:
  Juokseva
  Ruokavalio:
  Vegan
 • Ainesosat
 • Energy3404 kJ / 828 kcal
  Fat92 g
  Saturated12 g
  Carbohydrates-0 g
  Protein-0 g
  Salt-0 g


  Kylmäpuristettu extra-neitsytoliiviöljy / Kallpressad extra virgin olivolja.
 • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5