Viimeinen mahdollisuus

Puhdistamo Luomu Extra Neitsyt Oliiviöljy, 500 ml

€9.95
Lkm: 
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)

Lisää vaihtoehtoja:

€5.95
500 ml
€9.95

30 päivän palautusoikeus

Maksa Klarnalla

Hintatakuu

Ilmainen toimitus yli 49,90€ tilauksiin

Maksa laskulla ilman kuluja

Ilmainen palautus

Klarna
Visa
Mastercard
Budbee
Posti

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Luonnonöljyt

 • Tuotekuvaus
 • "Puusta pulloon – vastuullisesti aina viljelmiltä lähtien Luomulaatuinen kylmäpuristettu extra-neitsytoliiviöljyYmpäristöystävällinen ja läpinäkyvä: 100% jäljitettävyys Ainutlaatuisen herkullinen maku Puhdistamon luomulaatuinen Premium Extra Neitsytoliiviöljy valmistetaan huolella valituista eristä, mikä takaa ainutlaatuisen korkean laadun ja herkullisen maun.

  Puhdistamon Extra Neitsytoliiviöljy valmistetaan Länsi-Kreetan Kolymvarin alueella auringonpaahteisilla luomusertifioiduilla oliiviviljelmillä. Kreetalaiset Koroneiki-oliivit viljellään perinteisin menetelmin ja kerätään hellävaraisesti käsin. Taidokas ja torjunta-aineeton tuotantoprosessi mahdollistaa, että kaikki öljyn makuominaisuudet ja aromit ovat parhaimmillaan juuri sellaisenaan – ilman mitään lisättyä tai poistettua. Öljy valmistetaan alhaisessa lämpötilassa noudattaen EU:n tiukimpia luonnonmukaisen viljelyn laatujärjestelmän koskevia sääntöjä. Tämän vuoksi voimme taata tuotteen korkeat ravintoarvot ja poikkeuksellisen maun.

  Viljelijöiden ja ympäristön hyvinvointi on meille sydämen asia, ja siihen panostetaan oliiviviljelmillä ainutlaatuisella intohimolla. Toiminnan ylläpito ja kehitystoiminta toteutetaan äärimmäisellä huolenpidolla, mikä näkyy myös lopputuloksessa.

  Puhdistamon Premium Extra Neitsytoliiviöljy sopii erinomaisesti kaikkeen ruoanlaittoon aina paistamisesta salaatin joukkoon. Tämä öljy on luonnon lahja sinulle! 

  Sopii erinomaisesti kaikkeen ruoanlaittoon aina paistamisesta salaatin joukkoon.
  Kylmäpuristettu extra-neitsytoliiviöljy / Kallpressad extra virgin olivolja

  luomu, maidoton, gluteeniton, lisäaineeton, täyteaineeton, vegaaninen"
  Koko:
  500 ml
  Käyttötarkoitus:
  Energia
  Muoto:
  Juokseva
  Ruokavalio:
  Vegan
 • Ainesosat

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Shop Instagram

Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5