Viimeinen mahdollisuus

2
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

Puhdistamo Super Omega-3 60 kaps

€20.95
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Omega-3

 • Tuotekuvaus
 • "Ekologinen ja eettinen omega-3-valmiste: 100% jäljitettävyys Ekologinen ja eettinen omega-3-valmiste: 100% jäljitettävyys Puhdas omega-3:n lähde, fosfolipidimuotoinen Krillipohjainen Luonnollinen valmiste ilman täyteaineita Hajuton ja mauton, helposti nieltävä pehmytkapseli ilman kalamaista jälkimakua Puhdistamon Super Omega-3 on puhdas omega-3:n lähde, joka fosfolipidi-muotonsa ansiosta imeytyy erinomaisesti. Kapseli on hajuton ja mauton, helposti nieltävä pehmytkapseli ilman kalamaista jälkimakua.

  Tavallisesti omegavalmisteet sisältävät ainoastaan omega-3-rasvahappoja. Puhdistamon Super Omega-3 sisältää omega-3-rasvahappojen lisäksi edellä mainittuja fosfolipidejä sekä koliinia ja astaksantiinia, mikä tekee tuotteesta erittäin vahvan ja monipuolisen. Kapselit ovat kauniin punaisia, mikä monia myös ihmetyttää: tämä väri saadaan astaksantiinista.

  Puhdistamon Super Omega-3 valmistetaan krilli-planktonista, joka saadaan Etelämantereen läheisyydestä, maailman puhtaimmista vesistä Ecoharvest-menetelmällä kutsutulla tekniikalla kaukana tehtaista, saasteista ja jätteistä. Tämä menetelmä minimoi niin sanotun ‘sivusaaliin’ eli muiden merenelävien pyynnin, jolloin sivusaalista kertyy vain murto-osa verrattuna kalanpyyntiin, joka on maailman yleisin Omega 3 -tuotteiden lähde.

  Kuka tahansa voi kertoa tuotteidensa olevan eettisiä ja kestävän kehityksen mukaisia. Meille on tärkeää, että voimme aidosti todentaa tuotteidemme laadukkuuden ja eettisyyden. Puhdistamon Super Omega-3 on sertifioitu maailman laadukkaimpana pidetyllä kala- & äyriäistuotteiden sertifikaatilla MSC:llä. Tämän lisäksi tuotteeseen käytetyt krillisaaliit ovat 100% jäljitettäviä.
  Laktoositon, maidoton, gluteeniton ja täyteaineeton.

  2 kapselia päivässä.

  Superba Boost™-krilliöljy. Kapseli: Kalagelatiini, glyseroli, vesi

  laktoositon, maidoton, gluteeniton, täyteaineeton"
  Koko:
  60 caps
  Käyttötarkoitus:
  Voi hyvin
  Muoto:
  Kapseli
  Ruokavalio:
  Ekologinen
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5