Viimeinen mahdollisuus

11
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 2 kertaa viimeisten päivien aikana

Walden Farms 355 ml Chocolate Syrup

€6.40
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(1)
Tilapäisesti loppu Tuotenro: PB-1218

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Kastikkeet

 • Tuotekuvaus
 • Oletko heikkona suklaalle? Siinä tapauksessa tämä on täydellinen tuote sinulle! Hemmottele itseäsi huolehtimatta kaloreista.
  Oletko heikkona suklaalle? Siinä tapauksessa tämä on täydellinen tuote sinulle! Hemmottele itseäsi huolehtimatta kaloreista. Korvaamalla tavallisen, runsaskalorisen suklaakastikkeen tällä tuotteella, voit helposti välttyä yli 300 kalorilta päivässä! Valmistettu luonnollisista kaakaopavuista, aidosta suklaasta ja muista luonnollisista makuaineista.

  • Ihana maku
  • Vältä 300 kcal päivässä
  • Lähes täysin kaloriton

  Walden Farms on täydellinen sinulle, joka haluat jotain ylimääräistä jäätelöösi, jotain hyvää smoothieesi tai mihin ikinä sitä haluatkin lisätä!

  Vaihtamalla Walden Farmin tuotteisiin voit välttyä 330 kalorilta päivässä ja 10 000 kalorilta kuukaudessa ja pudottaa jopa 15 kg yhdessä vuodessa.

  Koko:
  355 ml
  Koko:
  355 ml
  Maku:
  Suklaa
 • Ainesosat
 • Annos: 30 ml (12 annosta)
  Sisältö per: 1 annos
  Proteiinia 0 g
  Hiilihydraatteja 0 g
  joista sokereita 0 g
  Rasvaa 0 g
  Kuitua 0 g
  Natriumia 35 mg

  Ainesosat:
  suodatettu vesi, rasvaton kaakaojauhe, karamelliväri, luonnolliset aromit, kasvikuitu, sukraloosi, suola, vanilja-aromi, maitohappo, ksantaanikumi, natriumbentsoaatti (tuoreuden säilyttämiseksi)
 • FAQ

Arvostelut (1)

1 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Niklas 2020-09-06
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Maistuu hieman keinotekoisesti esimerkiksi jäätelön käytöstä, mutta toimii paremmin esimerkiksi kahvijuomassa. Valitettavasti muut eivät ole tuskin käyttäneet sitä kotona, mikä osoittaa, että se ei lisää paljon.
Näytä lisää
1 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5