Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Tietosuoja- ja markkinointikäytäntö

1. Yleistä

Tässä tietosuoja- ja markkinointi ("Tietosuojakäytäntö") kuvataan, miten Protein Company, Proteinbolaget i Sverige AB, yritystunnus 556884-6132, Häsängsvägen 6, 691 42 Karlskoga, Ruotsi, sähköpostiosoite: info@proteinbolaget.se, ("Protein Company", "me") kerää, käyttää, luovuttaa ja tallentaa henkilötietojasi.

1.1 Tietosuojakäytäntö koskee Protein Companyn tarjoamia palveluja ja tuotteita oston yhteydessä, palveluasioita sekä muita yhteydenottoja Protein Companyn kanssa, kuten vierailuja verkkosivustolla. Tietosuojakäytäntö koskee myös henkilötietojen käsittelyä, joka on osa asiakastilin hallintaa Protein Companyn verkkosivustolla ("Tilinhaltija"). Tällainen tili luodaan ostohetkellä Protein Companyn Ostoehtojen mukaan.

1.2 Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi aina, kun luovutat henkilötietojasi meille. Tämä tietosuojakäytäntö osoittaa, miten varmistamme, että henkilötietojasi käsitellään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

2. Rekisterinpitäjä

Protein Company on henkilötietojen rekisterinpitäjä. Protein Company vastaa henkilötietojesi käsittelystä sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Protein Company vastaa myös henkilötietojen käsittelystä asiakastilin hallinnan yhteydessä.

3. Milloin käsittelemme henkilötietojasi?

3.1 Jotta voit vierailla verkkosivuillamme, ostaa tuotteitamme tai ottaa meihin yhteyttä saadaksesi palvelua tai tietoja, meidän on kerättävä ja käsiteltävä henkilökohtaisia ​​tietoja sinusta.

3.2 Protein Company kerää ja käsittelee henkilötietojasi, kun teet ostoksen Protein Companyn verkkosivustolla, olet yhteydessä Protein Companyn asiakastukeen, vierailet Protein Companyn verkkosivustolla tai Protein Companyn järjestämässä tapahtumassa tai kun olet muulla tavalla yhteydessä Protein Companyyn. Ostohetkellä sinusta kerättyjä tietoja tarvitaan, jotta voit muodostaa sopimuksen Protein Companyn kanssa ja jotta Protein Company pystyy tarjoamaan palveluja ja tarjouksia.

3.3 Jos olet Tilinhaltija, Protein Company kerää sinusta henkilötietoja, joita luovutat ostohetkellä. Protein Company kerää sinusta tietoja asiakastiliisi liittyen myös sinä aikana, kun olet Tilinhaltija. Tällaisia tietoja ovat ostohistoriasi, miten ja milloin käytät Protein Companyn verkkosivuja sekä mistä tarjouksista olet kiinnostunut lukiessasi sähköpostia tai napsauttaessasi linkkiä. Protein Company käsittelee myös tietoja, jotka ovat ajoittain Protein Companyn saatavilla asiakastilisi kautta. Tilinhaltijana voit päivittää tietosi milloin tahansa napsauttamalla "Oma Sivu" ja "Asiakasprofiili".

3.4 Keräämme ja päivitämme osoitetietojasi myös kolmansien osapuolten tarjoamien osoitepalveluiden kautta.

4. Mitä henkilötietoja keräämme sinusta?

Protein Company kerää ja käsittelee sinusta tilinhaltijana seuraavia henkilötietoja:
  • Nimi ja henkilötunnus
  • Katuosoite
  • Puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • IP-osoite ja tietoa käyttäytymisestäsi Protein Companyn verkkosivuilla.
  • Tietoa tuotteista tai tarjouksista, joista olet kiinnostunut, sekä siitä, miten reagoit uutiskirjeisiimme ja mihin tapahtumiimme olet ilmoittautunut
  • Tietoja ostoksistasi
  • Tietoa tilisi hallinnasta

5. Miksi käsittelemme tietoja sinusta?

Protein Company käsittelee henkilötietojasi eri tarkoituksiin. Protein Company käsittelee henkilötietojasi pääasiassa seuraaviin tarkoituksiin:
  • Velvoitteemme täyttäminen sinua asiakasta kohtaan, kuten ostosten tekeminen ja tuen tarjoaminen;
  • Yleisen asiakastuen ja asiakaspalvelun tarjoaminen, kuten kysymyksiin vastaaminen ja virheellisten tietojen korjaaminen;
  • Protein Companyn tuotteita koskevan tiedon antaminen ja markkinoinnin, sähköpostiviestien ja tekstiviestien kohdentaminen;
  • Asiakassuhteen hoito ja palvelujemme tarjoaminen;
  • Asiaankuuluvan tiedon ja kohdennettujen tarjouksien välittäminen uutiskirjeissä ja verkkosivuilla;
  • Asiakastarjontamme parantaminen, esimerkiksi tuotteiden ja toimintojen kehittäminen;
  • Väärinkäytöksien estäminen ja riskienhallinta; sekä
  • Sovellettavan lainsäädännön noudattaminen, esimerkiksi kirjanpitolaki.
Tiedot voivat muodostaa myös perustan markkina- ja asiakasanalyyseille, markkinatutkimuksille, tilastoille, liiketoiminnan seurannalle sekä liiketoiminnan ja menetelmien kehittämiselle, jotka liittyvät tuotteiden ostamiseen.

Yllä olevan luettelon lisäksi Protein Company käsittelee myös Tilinhaltijoita koskevia henkilötietoja, jotta voimme:
  • Hallinnoida asiakastilin omistusta;
  • Tarjota mahdollisuuden käyttää Tilinhaltijan etuja, kuten tuotteiden seuraaminen, esitäytetyt tiedot ja tietojen muuttaminen;
  • Tarjota erikoistarjouksia;
  • Mahdollistaa viestinnän kanssasi Tilinhaltijana postitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä; sekä
  • Tarjota henkilökohtaisia tarjouksia, markkinointia ja tapahtumakutsuja postitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä.

6. Oikeudelliset perusteet henkilötietojen käsittelylle

6.1 Protein Company käsittelee henkilötietojasi useilla oikeudellisilla perusteilla. Nämä on kerrottu tässä luvussa.

6.2 Käsittelemme henkilötietojasi muun muassa toteuttaaksemme kanssasi asiakkaanamme ja Tilinhaltijana tehdyn sopimuksen, kuten ostoksien tekeminen, sekä täyttääksemme velvoitteemme sinua Tilinomistajaa kohtaan, joihin kuuluu esimerkiksi yksinkertaistettu hallinnointi ja tilaushistoria. Tähän oikeusperusteeseen pohjautuen käsittelemme myös tietoja sinusta Tilinhaltijana, kuten ostoksistasi, käyttäytymisestäsi verkkosivustollamme, Protein Companyn ja sinun välisestä vuorovaikutuksesta sekä kiinnostuksestasi tarjouksiimme ja tuotteisiimme, jotta voimme noudattaa sitoumustamme ja tarjota sinulle henkilökohtaisia ​​tarjouksia.

6.3 Osa henkilötietojen käsittelystä perustuu niin sanottuun etujen tasapainottamiseen. Tämä koskee esimerkiksi käsittelyä, jonka teemme lähettääksemme sinulle tarjouksia tuotteistamme ja voidaksemme rajata tietyn asiakassegmentin, esimerkiksi ostoksien kokonaissumman perusteella. Protein Company ei käsittele arkaluonteisia henkilötietoja eikä käytä tietoja profilointiin etujen tasapainottamisen perusteella.

6.4 Joissakin tapauksissa Protein Companylla voi olla lakisääteinen velvoite käsitellä henkilötietojasi. Tämä koskee esimerkiksi henkilötietojen käsittelyä noudattaaksemme kirjanpitolain vaatimuksia.

7. Yhteenveto henkilötietojen käsittelystä

Käyttötarkoitus

Tuotteidemme hallinnointi, kehittäminen ja toimittaminen sekä tuen tarjoaminen

Oikeusperuste

Ostosopimuksen toteuttaminen (ostoehdot)

Henkilötietokategoriat

1. Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite 2. Maantieteellinen sijainti 3. IP-osoite, laitetiedot, lokitiedot

Säilytysaika

Kaksi vuotta siitä, kun olet viimeksi ollut yhteydessä Protein Companyyn, esimerkiksi tehnyt ostoksia tai ottanut yhteyttä asiakaspalveluumme



Käyttötarkoitus

Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen, kuten kirjanpitolain vaatimukset

Oikeusperuste

Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen

Henkilötietokategoriat

1. Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite 2. Maantieteellinen sijainti 3. IP-osoite, laitetiedot, lokitiedot

Säilytysaika

Niin kauan kuin olemme velvollisia säilyttämään tietoja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti



Käyttötarkoitus

Protein Companyn tuotteiden markkinoiminen postitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä

Oikeusperuste

Etujen tasapainottaminen

Henkilötietokategoriat

1. Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite 2. Maantieteellinen sijainti 3. IP-osoite, laitetiedot, lokitiedot

Säilytysaika

Kaksi vuotta siitä, kun olet viimeksi ollut yhteydessä Protein Companyyn, esimerkiksi tehnyt ostoksia tai ottanut yhteyttä asiakaspalveluumme



Käyttötarkoitus

Tilisi omistuksen hallinnointi, henkilökohtaisten tarjouksien tarjoaminen ja kohdennetun viestinnän mahdollistaminen postitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä

Oikeusperuste

Asiakastiliä koskevan sopimuksen toteuttaminen

Henkilötietokategoriat

1. Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite 2. Maantieteellinen sijainti 3. IP-osoite, laitetiedot, lokitiedot 4. Asiakasnumero 5. Tietoja siitä, miten käytät verkkosivujamme, mistä tarjouksistamme olet kiinnostunut, mihin uutiskirjeisiimme olet reagoinut ja mihin tapahtumiimme olet ilmoittautunut 6. Tietoja ostoistasi 7. Tietoja tilisi omistuksesta

Säilytysaika

Niin kauan kuin sinulla on asiakastili

8. Profilointi

8.1 Protein Company voi käyttää henkilötietojasi profilointiin, jos olet Tilinhaltija. Jos olet Tilinhaltija, analysoidaan tietoja siitä, miten käytät verkkosivujamme, mistä tarjouksistamme olet kiinnostunut, mihin uutiskirjeisiimme olet reagoinut ja mihin tapahtumiimme olet ilmoittautunut. Lisäksi ostoksiin ja tilin omistukseen liittyviä tietoja analysoidaan, jotta voimme tarjota sinulle mielestämme sopivia tarjouksia ja kutsua sinut tapahtumiin, joihin uskomme sinun haluavan osallistua.

8.2 Voit milloin tahansa vastustaa henkilötietojen käyttämistä profilointiin. Voit tehdä tämän soittamalla Protein Companyn asiakaspalveluun tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Info@proteincompany.fi. Kun Protein Company on saanut viestisi, Protein Company lopettaa henkilötietojesi käyttämisen tähän tarkoitukseen.

9. Kuinka kauan säilytämme tietoja sinusta?

9.1 Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen niitä tarkoituksia varten, joihin tiedot on kerätty tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Protein Company voi säilyttää tietoja kauemmin, jos se on välttämätöntä lakisääteisten velvollisuuksien noudattamiseksi tai Protein Companyn oikeudellisten etujen suojaamiseksi, esimerkiksi mahdollisen oikeudenkäynnin aikana.

9.2 Protein Company säilyttää Tilinhaltijan tietoja korkeintaan 24 kuukautta siitä, kun asiakas on viimeksi tehnyt ostoksia tai ollut jollakin muulla tavalla yhteydessä Protein Companyyn.

10. Kenelle luovutamme henkilötietoja?

10.1 Protein Company voi luovuttaa tietojasi kolmansille osapuolille, kuten yhteistyökumppaneille ja viestintäpalvelujen tarjoajille. Protein Company voi myös luovuttaa tietosi osoitepalveluja tarjoaville yrityksille varmistaakseen, että meillä on sinun oikeat osoitetietosi.

10.2 Kolmannet osapuolet, joille Protein Company luovuttaa tietoja tai antaa muuten tietoja asiakkaasta tai Tilinhaltijasta, voivat käyttää tietoja vain Protein Companyn tuotteiden myyntiin ja markkinointiin tai sellaisten palvelujen tarjoamiseen, jotka liittyvät Protein Companyn ja asiakkaan tai Tilinhaltijan väliseen sopimukseen.

10.3 Protein Company voi myös luovuttaa henkilötietoja, jos se on tarpeen sovellettavan lainsäädännön tai viranomaisten vaatimusten noudattamiseksi, Protein Companyn oikeudellisten etujen turvaamiseksi tai petosten ja muiden turvallisuus- tai teknisten ongelmien havaitsemiseksi, ehkäisemiseksi tai toteamiseksi.

10.4 Protein Company voi siirtää henkilötietojasi EU:n/ETA:n ulkopuolisiin maihin, jos siellä on joku Protein Companyn toimittajista tai yhteistyökumppaneista. Jos henkilötietoja siirretään mihin tahansa EU:n/ETA:n ulkopuoliseen maahan, Protein Company huolehtii siitä, että henkilötiedot pysyvät suojattuina, ja toteuttaa tarvittavat toimenpiteet siirtäessään henkilötiedot laillisesti EU:n/ETA:n ulkopuolelle.

10.5 Emme myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille, ellei meillä ole siihen lupaa.

11. Muutokset tietosuojakäytäntöön

Protein Companylla on oikeus tehdä muutoksia Tietosuojakäytäntöön milloin tahansa. Protein Company tulee ilmoittamaan sinulle kaikista Tietosuojakäytännön muutoksista kohtuullisen ajan kuluessa. Jos et hyväksy muutoksia, sinulla on oikeus irtisanoa sinun ja Protein Companyn välinen sopimus ennen kuin muutokset Tietosuojakäytännössä tulevat voimaan. Voit irtisanoa sopimuksen ottamalla yhteyttä Protein Companyyn.

12. Henkilötietojesi suojaaminen

Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi aina, kun luovutat henkilötietojasi meille. Siksi Protein Company on toteuttanut tarvittavat turvallisuustoimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi luvattomalta käytöltä, muuttamiselta ja poistamiselta. Esimerkiksi kaikki Tilinomistajan tiedot tallennetaan tietokantaan, joka on pääsynhallinnan ja palomuurin suojaama.

13. Sinun oikeutesi

13.1 Protein Company vastaa henkilötietojesi käsittelystä voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

13.2 Protein Company oikaisee, anonymisoi, poistaa tai täydentää pyynnöstäsi tai omasta aloitteestaan ​​virheelliset, puutteelliset tai harhaanjohtavat tiedot.

13.3 Sinulla on oikeus:

Saada pääsy henkilötietoihisi.
Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on oikeus pyytää otetta henkilötietojesi käsittelyä koskevasta rekisteristä. Sinulla on myös oikeus saada kopio henkilötiedoistasi. Sinulla on oikeus saada kerran kalenterivuodessa kirjallisella allekirjoitetulla hakemuksella maksutta ote siitä, mitä tietoja sinusta on kerätty, mihin tarkoitukseen niitä käytetään ja kenelle tietoja on luovutettu tai luovutetaan. Sinulla on myös oikeus saada rekisterinpitäjältä tietoa siitä, mistä tiedot on saatu, jos henkilötietoja ei ole kerätty sinulta, tietoa sinuun kohdistuvasta automaattisesta päätöksenteosta (mukaan lukien profilointi), arvio ajanjakson pituudesta, jolloin tietojasi säilytetään, tai kriteereistä, joita käytetään tämän ajan määrittämiseen. Sinulla on myös oikeus saada tietoa tässä kohdassa määritellyistä oikeuksistasi.

Henkilötietojesi oikaisemiseen.
Oikaisemme pyynnöstäsi virheelliset tai puutteelliset henkilötiedot mahdollisimman pian.

Henkilötietojesi poistamiseen.
Tämä tarkoitta sitä, että sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista, jos niitä ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty. Meillä saattaa kuitenkin olla lakisääteisiä velvoitteita, joiden vuoksi emme saa välittömästi poistaa henkilötietojasi. Tällaisia ovat esimerkiksi kirjanpito- ja verolainsäädännön vaatimukset. Lopetamme tällöin tietojen käsittelyn muihin tarkoituksiin kuin lain noudattamiseen.

Tietojen käsittelyn rajoittamiseen.
Tämä tarkoittaa sitä, että henkilötietosi merkitään niin, että niitä käytetään vain tiettyihin rajattuihin tarkoituksiin. Voit pyytää rajoittamista muun muassa silloin, kun uskot, että tietosi ovat virheellisiä, ja olet pyytänyt henkilötietojesi oikaisemista. Sillä aikaa kun tietojen oikeellisuutta tutkitaan, niiden käyttöä rajoitetaan.

13.4 Protein Company ilmoittaa yllä olevan kohdan 10 kohdan mukaisesti jokaiselle vastaanottajalle, jolle henkilötietoja on luovutettu, kaikesta tietojen oikaisemisesta tai poistamisesta sekä tietojen käytön rajoittamisesta.

13.5 Sinulla on oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen. Tähän sisältyy oikeus saada henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja siirtää ne toiselle henkilötietojen rekisterinpitäjälle tietyin edellytyksin.

13.6 Sinulla on oikeus vastustaa etujen tasapainottamiseen perustuvien henkilötietojen käsittelyä. Jos vastustat tällaista tietojen käsittelyä, jatkamme sitä vain, jos käsittelylle on perusteltuja syitä, jotka ylittävät sinun etusi.

13.7 Jos et halua, että tietojasi käsitellään suoramarkkinointiin, sinulla on aina oikeus vastustaa tällaista käsittelyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@proteinbolaget.se. Kun olemme vastaanottaneet vastustamispyyntösi, lopetamme henkilötietojen käsittelyn tällaisiin markkinointitarkoituksiin.

13.8 Sinulla on oikeus tehdä valitus henkilötietojesi käsittelystä Tietosuojavaltuutetulle.

14. Evästeet

Kun vierailet verkkosivustollamme, käytämme evästeitä. Löydät lisätietoja evästeiden käytöstä täältä.

15. Yhteystiedot

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, henkilötietojesi käsittelystä tai jos haluat pyytää otteen henkilötietorekisteristä. Löydät yhteystietomme alta.

PROTEINBOLAGET I SVERIGE AB
Häsängsvägen 6
691 42 Karlskoga
010 - 138 88 50
info@proteinbolaget.se

Päivitetty viimeksi: 24. toukokuuta 2018