Viimeinen mahdollisuus

23
Kampanja
14
€80.70
Pakettihinta
22 %
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 4 kertaa viimeisten päivien aikana

3 x GAAM BCAA 400 g

1 kpl
€20.90 -22%
2 kpl
€41.80 -18%
3 kpl
€62.70 -14%
€72.90 / €62.70
€56.70

Aiempi alin hinta

€56.70
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
€80.70Yksittäisten tuotteiden summa:


Lkm:

Suositellut tuotteet

€3 .90 €5 .90
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(15)

Suosituimmat tuotteet kategoriassa BCAA

 • Tuotekuvaus
 • GAAM BCAA on yksi Ruotsin myydyimmistä BCAA-tuotteista. Se on ylistetty ja suosittu erilaisten tunnettuja karkkeja jäljittelevien makujen ansiosta.
  Ei pelkästään karkin makua ole tarkoin valittu GAAM BCAA -tuotteisiin. Koko tuote mausta aina sisältöön asti on hyvin harkittu, jotta saisit kaiken irti harjoittelustasi.

     • 6:1:1-sekoitussuhde
     • 6000 mg L-leusiinia
     • 12 g aminohappoja per annos
     • Lisättyä glutamiinia ja B6-vitamiinia
     • 100 % gluteeniton


  BCAA on lyhenne sanoista Branched Chained Amino Acids. BCAA:t koostuvat haaraketjuisista aminohapoista leusiinista, isoleusiinista ja valiinista. Näistä kolmesta erityisesti leusiinilla on osoitettu olevan merkittävin rooli proteiinisynteesissä. Sana synteesi tarkoittaa jonkin uuden muodostumista ja kasvua kehossa. Niin kutsuttujen vapaiden aminohappojen etuna on se, että ne auttavat rakentamaan lihaksiasi heti hajoamisensa jälkeen. Aminohapot ovat puhdasta proteiinia, mikä tarkoittaa, että saat nopeasti haluamasi tuloksen. Aminohapot imeytyvät veren kautta lihaksiisi.

  Voit ottaa BCAA:ta ennen treeniä, sen aikana tai sen jälkeen proteiinisynteesin lisäämiseksi. Aminohapot vaikuttavat positiivisesti proteiinisynteesiisi, mikä tekee siitä myös täydellisen käytettäväksi keskellä päivää. Voit myös juoda aminohappoja lepopäivinä ilman ongelmia.

  GAAM BCAA sisältää myös lisättyä glutamiinia, joka tukee immuunijärjestelmääsi, joka voi muuten saada shokin kovasta voimaharjoittelusta ja kaloripuutoksesta.


  Annostus:
  1 kauhallinen sekoitetaan 4–6 dl:aan vettä shakerissa.

  Määrä:
  - Sisältää 400 g (27 annosta).
  - Purkin kokonaiskapasiteetti 1500 ml.
  Ei sisällä:
  Gelatiini, Gluteeni, Kananmuna, Laktoosi, Maito, Maitoproteiini, Pähkinät, Palmuöljy, Soija, Sokeri
  Koko:
  400 g
  Käyttötarkoitus:
  Kasvata lihaksia
  Muoto:
  Pulveri
  Ruokavalio:
  Kasviperäinen, Vegan
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Sisältö annosta kohden / Content per dosage (n. 15 g)

  L-Leusiinia6000 mg-
  L-Valiinia1000 mg-
  L-Isoleusiinia1000 mg-
  Glutamiinia4000 mg-
  B6-vitamiinia1,6 mg100% rdi


  Ainesosat Raspberry Soda:
  L-leusiini, L-glutamiini, L-valiini, L-isoleusiini, omenahappo, natriumbikarbonaatti, inuliini, väriaine: punajuurijauhe, aromit, pyrodoksiini HCL, makeutusaineet: aspartaami, asesulfaami K sisältää fenyylialaniinin lähteen

  Ainesosat Cactus Lime: L-leusiini, L-glutamiini, L-valiini, L-isoleusiini, omenahappo, natriumbikarbonaatti, inuliini, väriaineet: E131, E101, aromit, pyrodoksiini HCL, makeutusaineet: aspartaami, asesulfaami K sisältää fenyylialaniinin lähteen
 • FAQ

Arvostelut (15)

15 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Ville Vänskä 2023-06-13
Hei, mango bcaa on todella hyvää. Bcaa Sisältää myös Kollageenia mikä on hyvä asia. Myös orange lemonade ja pink lemonade on ihan hyviä makuja
Maria 2023-02-20
Vahvistettu ostos
Super sour todella maukas maku kirpeästä tykkäävälle, ISO peukku! Myös mango lemon testattu, mutta mausta ei kyllä sitruunaa erota mangon alta hakemallakaan ja oli aivan liian makea.
Noora Tuominen 2022-11-03
Paljon oon eri bcaa:ta juonu, tämä yksinkertaisesti parasta. Paljo hyviä makuja, mun lemppari on sour cherry!
Essi Niiranen & Emilia Nylund 2021-11-29
Aivan paras että saa 3kpl niin edullisesti ja erittäin herkullisia ja ei yhtään tekomakuinen ja varsinkin Sour Colaa Rakastetaan molemmat erittäin PALJON!! Kun loppuu ostan todellakin lisää ihan paras.
Näytä lisää
15 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5