Viimeinen mahdollisuus

113
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

GAAM Vitamin-D 100 caps

€8.90
200 tabs
€15.90 -11%
300 tabs
€22.70 -15%
€8.90
Lkm: 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(5)

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa D-vitamiini

 • Tuotekuvaus
 • GAAM Health Line Series -sarjan D-vitamiinikapselit.

  D-vitamiinilla on suuri merkitys elimistölle ja sen hyvinvoinnille, ja sitä tarvitaan solujen uusiutumisessa ja hermoston toiminnassa. D-vitamiini tehostaa fyysisen harjoittelun tuloksia ja se on tärkeää luuston kehitykselle, sillä se säätelee luuston ja hampaiden kalsiumtasapainoa ja siten ehkäisee luukatoa ja kariesta. D-vitamiini ehkäisee lihasheikkoutta sekä sydän- ja verisuonitauteja ja on tärkeää myös iholle ja hiuksille.

  • Monia terveysvaikutuksia
  • Lisää hyvinvointia
  • Tärkeää luustolle
  • Tehostaa hivenaineiden imeytymistä
  • Parantaa vastustuskykyä


  D-vitamiini tehostaa hivenaineiden imeytymistä elimistöön. D-vitamiinia tarvitaan esimerkiksi  kalsiumin ja fosforin imeytymiseen suolistossa ja sitä pidetään tärkeänä rasvanpoltossa, sillä se auttaa kalsiumia imeytymään elimistöön.

  D-vitamiini säätelee myös hormonitasapainoa, tehostaa testosteronin tuotantoa, lisää seksuaalista halua ja parantaa hedelmällisyyttä. D-vitamiini vahvistaa dopamiinin ja noradrenaliinin vaikutuksia ja siten lisää hyvinvointiamme.

  D-vitamiini tappaa bakteereja ja lisää vastustuskykyä sekä lievittää väsymystä ja masennusta. D-vitamiini myös estää vilustumista ja influenssaa.

  D-vitamiini voi helpottaa reumatismia, aknea, ekseemaa ja psoriasista. D-vitamiini säätelee immuunipuolustusta (se on tärkeää T-soluille, joka on tärkeä valkosolulaji) ja lievittää tulehduksia.

  D-vitamiinin katsotaan voivan hidastaa kasvainten kasvua (mm. paksusuolensyövässä) ja MS-taudin (multippeliskleroosi), Alzheimerin taudin sekä Parkinsonin taudin kehittymistä.

  D-vitamiini auttaa myös maksaongelmiin, ummetukseen, ja likinäköisyyteen sekä parantaa insuliiniherkkyyttä ja pienentää riskiä sairastua 2. tyypin diabetekseen.


  Annostusohje:

  1 tabletti päivässä aterian yhteydessä.

  Määrä:
  100 tablettia.

  Ei sisällä:
  Aspartaami, Gluteeni, Kananmuna, Laktoosi, Maito, Maitoproteiini, Pähkinät, Palmuöljy, Soija, Sokeri, Väriaineet
  Koko:
  100 tabs
  Käyttötarkoitus:
  Painonpudotus, Voi hyvin
  Muoto:
  Tabletti
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Sisältö Per 1 kapseli
  D-vitamiini 100 ug (4 000 ie)


  Ainesosat: kolekalsiferoli (D3-vitamiini), täyteaineet: mikrokristallisoitu selluloosa, magnesiumstearaatti, piidioksidi.
 • FAQ

Arvostelut (5)

5 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Joakim 2022-09-07
Ganska snopet intryck när man öppnar burken och den är ungefär till en femtedel full! Det är litet piller på botten och massor med dyr luft.
the user 2022-03-05
Vahvistettu ostos
the effects of the vitamin D will not appear in the short run, thus I think I need to still wait until taking all pills, before commenting. at least they haven't had any negative effects up to now.
stefan svensson 2020-07-02
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - En ole huomannut paljon muuta kuin että minusta on tullut aktiivisempi ja haluaisin tehdä asioita, kuten korjata asioita kotona autolla jne. Jne. Aikaisemmin oli enemmän vetää huopa pään yli ajattelemalla, että teen sen huomenna.
2020-05-22
Vahvistettu ostos
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Hyvin tyytyväinen
Näytä lisää
5 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5