Viimeinen mahdollisuus

43
Summer Sale
20
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 3 kertaa viimeisten päivien aikana

GAAM Vegan Ashwagandha 60 caps

60 kapselia
€15.90 -20%
120 kapselia
€31.80 -16%
180 kapselia
€47.70 -12%
€19.90 / €15.90
€11.90

Aiempi alin hinta

€11.90
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(2)
Varastotuote: 2-4 Työpäivää Tuotenro: PB-10014

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Ashwagandha

 • Tuotekuvaus
 • GAAM Life Series Vegan Aswagandha on jännittävä ravintolisä, jolla on monia mielenkiintoisia terveysvaikutuksia.
  Tärkein syy ruokavalion täydentämiseen ashwagandhalla on sen kyky lisätä vastustuskykyä stressiä vastaan ja vähentää siten pilkkovan hormonin, kortisolin, tuotantoa.

  • Stressiä vähentävä
  • Parempi uni
  • Vegaaninen
  • Vähentää kortisolia
  • Lisää hyvinvointia
  • Auttaa lihasten kasvussa


  Lisääntynyt hyvinvointi

  Useat tutkimukset osoittavat, että ashwagandha-uute lisää dopamiinin – hyvinvoinnin ja onnellisuuden kannalta erittäin tärkeän aineen – imeytymiskykyä. Ashwagandha edistää erityisesti unta. Selityksenä sille on sen vaikutus GABA:han, joka on tärkeä välittäjäaine, jonka tehtävänä on muun muassa vähentää aivojen stressi-impulsseja, mikä saa sinut rentoutumaan helpommin. Useat uutetta koskevat tutkimukset osoittavat myös hyvän vaikutuksen niihin aivojen osiin, jotka vaikuttavat muistiin, loogiseen ajatteluun ja keskittymiseen.

  Monia terveyshyötyjä

  On tutkimuksia, jotka viittaavat liikalihavuuden ja stressin väliseen yhteyteen, mihin syynä on se, että stressi lisää kortisolin tuotantoa, mikä puolestaan lisää verensokeria ja hidastaa aineenvaihduntaa. Ylimääräinen energia varastoituu elimistöön helposti saatavilla olevina rasvavarastoina. Lisäksi stressi voi lisätä energiapitoisemman ruoan tarvetta. Kun katabolisten ja pilkkovien hormonien tasot laskevat, anabolisten ja rakentavien hormonien määrät kasvavat, ts. testosteroni-, progesteroni- ja estrogeenimäärät kasvavat samanaikaisesti ATP:n tuotannon lisääntyessä. ATP on solujen aine, joka vaikuttaa aineenvaihduntaan.


  Annostus:
  2 kapselia päivässä.

  Määrä:
  60 kapselia.
  Ei sisällä:
  Gelatiini, Gluteeni, Hiilihappo, Kala, Kananmuna, Laktoosi, Maito, Maitoproteiini, Pähkinät, Soija, Sokeri
  Koko:
  60 caps
  Käyttötarkoitus:
  Kasvata lihaksia
  Muoto:
  Kapseli
  Ruokavalio:
  Vegan
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Sisältö Per 2 kapselia
  Ashwagandha 1 000 mg

  Ainesosat: Ashwagandha-uute, mikrokristallisoitu selluloosa, piidioksidi, kapseli (E1204)

 • FAQ

Arvostelut (2)

2 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Essi 2023-05-14
Vahvistettu ostos
Pillerit liian ison kokoisia nieltäväksi
Sofie 2021-01-25
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Lumelää vai ei. Oletko ottanut nämä muutama päivä peräkkäin, tunne vähemmän stressiä, mutta en tiedä, auttaako se minua unissani. Fitbitini mukaan uneni ei ole parantunut eikä huonontunut. Olet ottanut annoksen ennen nukkumaanmenoa ja yritä mennä ottamaan nämä aamulla sen sijaan. Kun luet muita arvosteluja, Ashwagandha näyttää toimivan eri tavoin eri ihmisille, mikä tarkoittaa, että sinun täytyy vain kokeilla sitä.
Näytä lisää
2 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5