Viimeinen mahdollisuus

40
Tammikuun kampanja
Kampanja
25

GAAM Power Series Synephrine 120 tabs

€9.90 / €7.40
Lkm: 
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(3)

Lisää vaihtoehtoja:

120 tabs
€7.40 -25%
240 tablettia
€13.86 -30%
360 tabs
€19.31 -35%

30 päivän palautusoikeus

Maksa Klarnalla

Hintatakuu

Ilmainen toimitus yli 49,90€ tilauksiin

Maksa laskulla ilman kuluja

Ilmainen palautus

Klarna
Visa
Mastercard
Budbee
Posti

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Piristävät rasvanpolttajat

 • Tuotekuvaus
 • GAAM Power Series -sarjan puhdasta ja voimakasta synefriiniä! GAAM Power Series Synephrine on tuote sinulle, joka toivot pääseväsi kuntoon tehokkaalla ja turvallisella tavalla.
  Synefriiniä käytetään ravintolisänä eniten rasvanpolttoon sen piristävän vaikutuksen ansiosta, mutta sillä on muitakin etuja sinulle, joka treenaat kovaa, kuten lisääntynyt energiankulutus ja vähentynyt nälän tunne.

  GAAM Power Series on sarja tuotteita, jotka on kehitetty voimaan ja suoristuskykyyn! Ne saavutetaan huolellisesti harkituilla ja kunnollisesti annostetuilla, tutkituilla ainesosilla, jotka todella toimivat. Power Series on kehitetty yhteistyössä Ruotsin johtavan ravintolisävalmistajan kanssa! Se takaa turvalliset ja tehokkaat ainesosat, jotka ovat korkealaatuisia ja antavat haluamasi tulokset.

  • Lisää energiaa
  • Parantaa aineenvaihduntaa
  • Termogeeninen vaikutus
  • Tehokas rasvanpoltto
  • Vähentää nälän tunnetta

  Mitä on synefriini?

  Synefriini on luonnollinen aine, jota löytyy pomeranssinkuoresta, joka tunnetaan myös nimellä Citrus aurantium. Synefriini vaikuttaa keskushermostoon ja kuuluu siksi piristeiden kategoriaan. Synefriinillä ei ole samanlaista suoraan piristävää vaikutusta kuten kofeiinilla, vaan se vaikuttaa piristävästi pitkän ajan kuluessa. Synefriiniä voidaan valmistaa myös synteettisesti.


  Kenelle synefriini sopii?

  Synefriini voi olla hyvä sinulle, joka etsit lisäpuhtia treeniin/dieettiin, sillä aineella on piristävä vaikutus ja kyky nostaa kehon lämpötilaa, mikä lisää yleistä energiankulutusta. Se sopii lisäksi sinulle, joka olet rakentanut toleranssin kofeiinia vastaan päivittäisen ja/tai liiallisen käytön seurauksena.


  Annostusohje:
  Yksi tabletti päivittäin ennen aamiaista tai treeniä. Synefriini voidaan yhdistää kofeiiniin, jos halutaan lisävaikutusta.

  Määrä:
  120 tablettia.
  Koko:
  120 tabs
  Käyttötarkoitus:
  Energia, Kestävyys, Painonpudotus
  Muoto:
  Tabletti
 • Ainesosat
 • Sisältö Per tabletti
  Synefriini 40 mg

  Ainesosat: Synefriinihydrokloridi, tablettien apuaineet (isomalti, piidioksidi, magnesiumsuolat rasvahapoista).

  Allergeenit: Saattaa sisältää jäämiä maidosta, kananmunasta, soijasta, kalasta ja kaurasta. Säilytettävä huoneenlämmössä, kuivassa ja viileässä paikassa.

Arvostelut (3)

3 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Stina 2020-09-07
Vahvistettu ostos
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Ehdottomasti ok tuote, en ole ottanut tätä tiettyä lajiketta niin kauan, mutta toistaiseksi tunnen itseni hieman tasapainoisemmaksi. On vielä nähtävissä, kun otin enemmän tabletteja
FREDRIK WILHELMSSON 2020-06-18
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Ehdottomasti ok, ei juuri haluamaani vaikutusta, mutta taas edullinen tuote proteiiniyritykseltä
Aram 2020-06-15
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Todella mukava aamulla otat kaksi hyvänä alkuun :)
Näytä lisää
3 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Shop Instagram

Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5