Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Ruokavalio
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
-1%
Summer Sale
6 GAAM Iron 270 caps
Lisää vaihtoehtoja
€23.70 €23.90
-15%
Summer Sale
0 Elit Nutrition Iron + Zinc 60 caps
-15%
Summer Sale
0 Great Earth Järn Komplex 100 tabs
Tuote 5 sta 5

Miksi valita rautatabletit?

Rauta on elintärkeä mineraali, jota keho tarvitsee voidakseen hyvin. Koska keho ei pysty tuottamaan sitä itse, meidän on saatava sitä ruoasta ja juomasta. Rauta auttaa kuljettamaan happea soluihimme ja kudoksiimme. Kun keho kärsii raudanpuutteesta, se voi johtaa energian puutteeseen ja keskittymisvaikeuksiin.

Ottamalla rautatabletteja päivittäin suositelluissa määrissä voit parantaa terveyttäsi ja energiatasoasi.

Asioita, jotka on hyvä ottaa huomioon ennen rautatablettien valitsemista

Kun valitset rautatabletteja, sinun tulisi aina ensin ottaa huomioon omat tarpeesi ja yleinen terveydentilasi. Ne, joilla on herkkä vatsa, saattavat harkita matalahappoisia rautalisäravinteita vähentääkseen mahdollisia sivuvaikutuksia. Katso jokainen tuote lisätietoja varten. Monilla on myös vaikeuksia niellä tabletteja, joten voit valita nestemäisen muodon rautalisäravinteeksi sen sijaan.

Maksimoi raudan imeytyminen

Kun sisällytät uudet rautatablettisi arkeesi, suosituksemme on välttää kahvin, teen tai maitotuotteiden juomista. Nämä voivat estää raudan imeytymisen, mikä tarkoittaa, etteivät rautatabletit saa samaa vaikutusta. Voit myös maksimoida raudan imeytymisen kehossa valitsemalla rautatabletin, jossa on C-vitamiinia tai yhdistämällä toisen C-vitamiinipitoisen ruoan tai mehun kanssa. C-vitamiini voi auttaa kehoa imeyttämään raudan tehokkaammin!

Mahdolliset rautatablettien sivuvaikutukset

Jotkut rautatablettien käytön yhteydessä mahdollisesti ilmenevät sivuvaikutukset ovat pahoinvointi, ummetus tai ripuli. Muista ottaa kapselisi tai tablettisi päivittäin ruoan kanssa tai runsaan veden kera. Älä ylitä suositeltua annosta.