Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
-11%
Kampanja
35 GAAM Caffeine 100 tabs
Lisää vaihtoehtoja
€7.90 €8.90
-7%
Kampanja
5 GAAM Caffeine 200 tabs
Lisää vaihtoehtoja
€15.80 €16.90
-20%
Varastontyhjennys
0 Aware Nutrition Koffein 100 tabs
-15%
Kampanja
4 Viterna Ignited Caffeine 100 tabs
-20%
Varastontyhjennys
1 WellAware Caffeine 180 tabs
-1%
Kampanja
2 GAAM Caffeine 300 tabs
Lisää vaihtoehtoja
€23.70 €23.90
Tuote 6 sta 6

Kofeiini tabletit aktiiviseen ja pirteään arkeen

Kofeiinitabletit sisältävät hyvän annoksen kofeiinia, joka on keskushermostoa stimuloiva aine. Tämä antaa ravintolisälle kyvyn lisätä henkistä keskittymistä samalla vähentäen väsymyksen tunnetta. Tiesitkö, että yksi kofeiinitabletti vastaa 2-4 kuppia kahvia? Täydellinen vaihtoehto sinulle, joka haluat vähentää kahvin juomista. Kofeiini, ja sen suorituskykyä parantavat edut, löytyy siksi myös monista muista lisäravinteista, kuten Pre workout-tuotteista, rasvanpoltosta ja energiajuomista.

Miksi kofeiini tabletit?

Aivan kuten lämmin kuppi kahvia, kofeiini tabletti voi auttaa antamaan tilapäisen piristysruiskeen energiaan, muistiin ja keskittymiseen. Siksi kofeiini tabletin ottaminen ennen treeniä, opiskelua tai työtä voi auttaa lisäämään keskittymistä ja hereilläoloa. Kofeiini on liitetty muihin etuihin, kuten parempaan koordinaatioon, vähäisempään kipuun ja väsymyksen tunteeseen sekä parantuneeseen kestävyyteen korkean intensiteetin harjoituksissa - täydellistä siis sinulle, joka treenaat.

Kofeiini tabletti auttaa sinua pysymään hereillä, kun tunnet itsesi uniseksi tai poikkeuksellisen väsyneeksi tai heikoksi. Lisäksi kofeiinitabletit ovat käteviä, koska ne voi helposti ottaa mukaan laukkuun - tai treenilaukkuun - ja ne ovat myös helppo niellä ja antavat välittömän vaikutuksen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kofeiini tableteista

Onko turvallista ottaa kofeiini tabletteja joka päivä?

Kofeiini tablettien päivittäinen käyttö voi olla turvallista joillekin ihmisille, mutta yksilölliset sietokykytasot ja mahdolliset terveysriskit on otettava huomioon. On parasta kysyä neuvoa lääkäriltä ennen päivittäisen kofeiinilisän käyttöönottoa välttääksesi mahdolliset haittavaikutukset.

Kuinka paljon kofeiinia on tavallisissa kofeiini tableteissa?

Kofeiinin määrä kofeiini tableteissa vaihtelee brändin ja tuotteen mukaan. Yleensä yksi tabletti sisältää noin saman verran kofeiinia kuin 2-4 kuppia kahvia, mutta se voi vaihdella tablettien määrän perusteella, joita päätät ottaa. On tärkeää lukea tuoteseloste ja noudattaa annostusohjeita yliannostuksen välttämiseksi.

Kuinka kofeiini tabletit toimivat?

Kofeiini tabletit toimivat lisäämällä adeniinin tasoa aivoissa, mikä johtaa lisääntyneeseen hereilläoloon ja väsymyksen vähenemiseen. Kofeiini toimii myös stimuloimalla dopamiinin ja noradrenaliinin kaltaisten välittäjäaineiden vapautumista.