Kategoriat
Suodata
Järjestä

Tuotteita ei löytynyt tässä kategoriassa

Katso kaikki sisältä Kampanjat

Ovatko vanhat treenivaatteesi nähneet jo parhaat päivänsä? Vai oletko tehnyt juuri päätöksen liikunnan ja terveellisemmän elämän aloittamisesta? Investoi uusiin treenivaatteisiin Black Week -kampanjamme aikana. Tilaa meiltä mukavat ja tyylikkäät Black Friday -treenivaatteet, jotka kestävät käytössä pitkään.

Edulliset treenivaatteet Black Friday -kampanjan ajan

Löydät meiltä Black Week -treenivaatteet alennettuun hintaan koko viikon ajan. Black Week osuu marraskuun viimeiselle viikolle, juuri ennen Yhdysvaltojen juhlimaa kiitospäivää. Perinne onkin lähtöisin Yhdysvalloista, mutta se on nykyisin levinnyt kaikkialle maailmaan ja löytänyt tiensä myös Proteincompanyn valikoimaan. Painamme Black Friday -treenivaatteiden hinnat niin alas kuin pystyt kuntosalilla kyykkäämään! Ja kuten tiedät, silloin kun luulet, ettet pysty enää enempään, voit kyykätä vielä hieman alemmas... Filosofia, jota mekin noudatamme tarjoustemme kanssa!

Löydä treenivaatteet urheiluun kuin urheiluun

Black Week -treenivaatteiden joukosta löydät topit, urheilurintaliivit, treenihousut, shortsit, hupparit, lippikset, alusvaatteet ja asusteet mihin vain urheiluun. Saat aina ilmaisen toimituksen, kun tilaat tuotteita yli 50 euron edestä.