Viimeinen mahdollisuus

1
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

Muscletech Nitro-Tech Ripped 907 g

907g
€64.90
1,8 kg
€104.90
€64.90
Yksittäisten tuotteiden summa:
Maku
Chocolate Fudge Brownie Loppunut varastosta Parasta ennen:

Suositellut tuotteet

€2 .90 €3 .90
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(1)
Tuotenro: PB-0434

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Heraisolaatti

 • Tuotekuvaus
 • MuscleTech® on suunnitellut tämän ainutlaatuisen tuotteen tuottamaan erittäin nopean proteiinin, jolla on todelliset painonpudotustulokset - tätä et ole nähnyt tai kokenut aiemmin!
  Muscletech Nitro-Tech Ripped antaa sinulle 30 g proteiinia yhdistämällä herapeptidejä ja isolaatteja, joilla on korkea biologinen arvo ja korkeat välttämättömien haaraketjuisten aminohappojen (BCAA) tasot. MuscleTech-tutkijat eivät pysähtyneet siihen, sillä tämän uskomattoman 6-in-1-proteiinijauheen jokainen annos sisältää myös CLA-, MCT-, L-karnitiini-L-tartraatti-, ruusunmarja- ja rakkoleväjauhetta sekä C. canephora robusta nopeampaa painon pudotusta varten!

  • Rasvaa polttava proteiini
  • Helposti sekoitettava
  • Korkea proteiinipitoisuus
  • Hyödyllisiä rasvahappoja

  Enemmän kuin vain proteiinijauhe


  Muscletech Nitro-Tech Rippedilla on uskomattoman korkea laatu, jossa sinun ei tarvitse arvata, kuinka paljon proteiinia sinussa on, jokainen kauha sisältää täsmälleen takana olevan ilman tarpeettomia täyteaineita ja halpoja heikkolaatuisia ainesosia. Tämä tarkoittaa, että saat erittäin puhdasta ja nopeasti imeytyvää proteiinia, jonka avulla voit toipua nopeammin, kasvattaa rasvattomampaa lihasmassaa ja saada parempia tuloksia harjoittelustasi!

  Muscletech Nitro-Tech Ripped sisältää myös tieteellisesti tutkitun annoksen ainutkertaista painonpudotuksen ainesosaa, C. canephora robusta, jota tuetaan kahdella ihmiskokeella, johon voit luottaa!

  Annostusehdotukset:
  Sekoita kauhallinen haluamasi määrän vettä tai maitoa ja juo 30-60 minuuttia ennen päivän 2 suurinta ateriaa. Jos et käytä tuotetta laihtumistarkoituksiin, ota yksi annos liikunnan yhteydessä.

  Koko:
  907 g.
  Koko:
  907 g
  Maku:
  Suklaa
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Sisältö Per. annos (noin 43 g)
  Energia 170 kcal
  MCT-rasvan kalorit 35 kcal
  Rasva 4 g
  joista tyydyttyneitä 2 g
  Kolesteroli 85 mg
  Hiilihydraatit 4 g
  - josta sokeria 1 g
  Proteiini 30 g
  C-vitamiini 5 mg
  Kalsium 210 mg
  Rauta 0,72 mg
  Natrium 135 mg
  Ripped + Matrix
  L-karnitiini L-tartraatti 500 mg
  CLA (konjugoitu linolihappo) 250 mg
  C. canephora robusta -uute 200 mg
  Standardoitu 45% klorogeenihapolle
  Vihreän teen uute (Camellia sinensis) 100 mg
  Standardoitu 15% EGCG:lle
  Ruusunmarjauute (Rosa canina) 100 mg
  Rakkolevä (Digital Laminaria) 20 mg

  Ainekset:
  Proteiini-isolaatti ja peptidisekoitus (herapeptidit, heraproteiinisolaatti, heraproteiini-isolaatti 97%), kaakao (käsitellyt alkalilla), luonnolliset ja keinotekoiset aromit, kumisekoitus (selluloosakumi, ksantaanikumi, karrageenaani), SOIJA- tai auringonkukkalesitiini, pellavansiemen, keskiketjun triglyseridit, piidioksidi, suola, sukraloosi, asesulfaamikalium.
 • FAQ

Arvostelut (1)

1 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Anita 2023-08-21
Tämä on hyvä. Vatsa ei reagoi tähän. Varsinkin painon pudotuksessa loistava. Tuo täyteläisyyden tunteen, joten ateriavälit mahdollista venyttää.
Näytä lisää
1 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5