Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Maku
Ei sisällä
Koko
Hinta
1 Mutant Mass 2.2 kg Mutant Mass 2.2 kg
Lisää vaihtoehtoja
5 Mutant Mass 6.8 kg Mutant Mass 6.8 kg
Lisää vaihtoehtoja
4 Mutant Whey 2.27 kg Mutant Whey 2.27 kg
Lisää vaihtoehtoja
0 Mutant Whey 4.54 kg Mutant Whey 4.54 kg
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 17 sta 17

Parantaa voimantuottoasi ja suorituskykyäsi

Tärkeintä lihasten kasvattamisessa ovat aminohapot, joita saat proteiiniketjuista BCAA ja EAA. Ne ovat lihaksen rakentamisen pääraaka-aineet ja parantavat suorituskykyäsi, jotta treenisi näkyy ulospäin. Vain Mutant on tarkoitettu uskomattoman lihasmassan rakentamiseen, siksi tuotteissa on todella korkeat aminohappopitoisuudet.

Perustuu vahvaan tutkimukseen

Mutant Nutritionin tuotteet on kehitetty pitkällisen tutkimustyön tuloksena. Niihin on koottu ainesosia, jotka on kehitetty rakentamaan todellista lihasmassaa pitkälliseen kokemukseen perustuen. Ravintolisät ovat todella energiapitoisia ja sisältävät ainesosia, jotka stimuloivat lihasmassaasi paremmin kuin normaalit massan lisäykseen tarkoitetut tuotteet eli gainerit.

Annostus

Meiltä Protein Companylta saat ostettua Mutant-tuotteet jauhe- ja kapselimuodossa. Tuotteet on valmistettu kasvattamaan lihaksiasi ja niitä on helppoa käyttää – sekoitat vain jauheet veteen tai maitoon. Eri tuotteita käytetään eri tavoin, joten lue pakkausselosteet, jotta tiedät syötkö vai juotko lisäravinteet ja kuinka ajoitat niiden käyttämisen treeneihisi. Valitse lisäksi C-vitamiinivalmisteet, jotta saat parannettua immuniteettiasi, tai hanki L-glutamiinia sisältäviä tuotteita, jotka parantavat ruuansulatustasi.

Useat Mutant Nutritionin tuotteista voidaan aloittaa puolella annoksella, jolloin voit aloittaa pitkäkestoisen lihasmassan rakentamisen ja sitten nostaa annoksen täyteen.

Epänormaaleja tuloksia – saatavilla nyt!

Kaikki Mutant Nutritionin massanlisäykseen tarkoitetut tuotteet ovat todella voimakkaita ja johtavat luonnottomiin tuloksiin. Ne poistavat rasvaa kehostasi ja jäljelle jää ainoastaan lihasta. Ole suurin, paras ja kaunein ilmestys palkintopallilla tai salilla Mutant Nutritionin avulla!