Viimeinen mahdollisuus

2
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

Self Omninutrition Bcaa Drink Mix 250 g

€22.90
Yksittäisten tuotteiden summa:
Maku
Ice Tea Peach Loppunut varastosta Parasta ennen:
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(1)
Tuotenro: PB-1121

Suosituimmat tuotteet kategoriassa BCAA

 • Tuotekuvaus
 • Maksimoi harjoittelu BCAA Drink Mixillä! Haaraketjuiset aminohapot (BCAA:t) leusiini, valiini ja isoleusiini ovat ehkä joitakin markkinoiden eniten käytettyjä ravintolisiä. Ei ole väliä mitkä ovat tavoitteesi harjoittelussa, BCAA-lisäravinteet saattavat kiinnostaa sinua.
  Maksimoi harjoittelu BCAA Drink Mixillä!
  Haaraketjuiset aminohapot (BCAA:t) leusiini, valiini ja isoleusiini ovat ehkä joitakin markkinoiden eniten käytettyjä ravintolisiä. Ei ole väliä mitkä ovat tavoitteesi harjoittelussa, BCAA-lisäravinteet saattavat kiinnostaa sinua.

  • Antaa energiaa lihaksille
  • Sinulle, joka harjoittelet kovaa
  • Maksimoi harjoittelu

  Leusiini on hyvin erityinen aminohappo, koska se ei ole glykogeeninen - ominaisuus, jonka se jakaa vain vain toisen aminohapon, nimittäin lysiini, kanssa. Se, että nämä aminohapot eivät ole glykogeenisiä, tarkoittaa, että niitä ei voida muuttaa elimistössä hiilihydraateiksi. Näiden aminohappojen suuri saanti ruokavalion aikana muodostaa sen sijaan elimistössä ketoneja.

  Tästä syystä on hyvä ottaa puhdasta leusiinia ennen aamukävelyä, koska silloin saat vaikutuksen, jossa lisäät vain vähäisen määrän kaloreita. Jos otat kokonaisen proteiinijuoman, saat suuria määriä glykogeenisiä aminohappoja, jotka muuttuvat hiilihydraateiksi ja estävät rasvanpolttoa.

  Annostusehdotus:
  1 kauhallinen (7 g) päivittäin sekoitettuna 3 dl:n kanssa shakerissa, jota ravistetaan 30 sekuntia.

  Koko:
  250g
  Koko:
  250 g
  Maku:
  Persikka
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Annos: 7 g (71 annosta)
  Sisältö per 1 annos 100 g
  Energia 0 kcal 0 kcal
  0 kJ 0 kJ
  Proteiini 0 g 0 g
  Hiilihydraatti 0 g 0 g
  Rasva 0 g 0 g
  Haaraketjuiset ketjuiset aminohapot
  L-leusiini 2 380 mg
  L-Valiini 1 190 mg
  L-isoleusiini 1 190 mg
  Vitamiinit
  B6-vitamiini (pyridoksiini) 3 mg

  Ainekset:
  L-leusiini, hedelmähappo, L-isoleusiini, L-valiini, aromi, väri (punajuuren punainen), makeutusaine (aspartaami), B6-vitamiini, tarkoittaa (E296, E341), aromi, väri (E162, E160a, E140), makeutusaineet (aspartaami, E950) sisältää fenyylialaniinin lähteen.
  Tärkeää: Valmistettu tehtaassa, joka käsittelee MAITOA, MUNIA ja SOIJAA. Ravintolisät eivät korvaa tasapainoista ruokavaliota. Annostusehdotusta ei pidä ylittää. Älä ota raskaana ollessa, imetyksen aikana, lääkityksen aikana tai pitkään ilman lääkärin lausuntoa. Säilytä kuivassa ja viileässä, tiiviisti suljettuna ja poissa lasten ulottuvilta.
 • FAQ

Arvostelut (1)

1 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Patric Gustafsson 2018-08-19
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Vadelma on kauhea
Näytä lisää
1 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5