Viimeinen mahdollisuus

3
Summer Sale
18
€53.80
Pakettihinta
22 %
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 2 kertaa viimeisten päivien aikana

2 x GAAM BCAA + Caffeine 400 g

1 kpl
€20.90 -22%
2 kpl
€41.80 -18%
3 kpl
€62.70 -14%
€50.90 / €41.80
€41.80

Aiempi alin hinta

€41.80
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
€53.80Yksittäisten tuotteiden summa:Lkm:

Suositellut tuotteet

€3 .90 €5 .90
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(1)
Varastotuote: 2-4 Työpäivää Tuotenro: PB-218822

Suosituimmat tuotteet kategoriassa BCAA

 • Tuotekuvaus
 • BCAA + kofeiini on funktionaalinen ravintolisä, jossa yhdistyvät aminohapot ja kofeiini samassa tuotteessa. Se ei ainoastaan sammuta janoa, vaan sisältää myös lihaksia säästäviä ja energisoivia ominaisuuksia. BCAA:t ja kofeiini täydellisessä harmoniassa.
  GAAM BCAA + kofeiini on tuote niille, jotka arvostavat toimintaa ja suorituskykyä. Koko tuote, mausta sisältöön, on suunniteltu ja mukautettu siten, että saat koulutuksestasi kaiken mahdollisen hyödyn irti.

  • 6:1:1 sekoitus
  • 6000 mg L-leusiinia
  • 100 mg kofeiinia annosta kohti
  • 12 g aminohappoja annosta kohti.
  • 100% gluteeniton


  Keskity toimintaan ja suorituskykyyn!

  GAAM BCAA + kofeiini sopii täydellisesti ennen harjoittelua ja sen aikana lisäämään proteiinisynteesiä ja pitämään energiatasosi korkealla. Aminohapot vaikuttavat positiivisesti proteiinisynteesiin ja niillä on lihaksia säästävä vaikutus, kun taas kofeiini piristää sinua. Tämä tekee tuotteesta täydellisen esimerkiksi niille, jotka harrastavat sydänliikuntaa tyhjään vatsaan.


  Mitä BCAA:t ovat?

  BCAA on lyhenne sanoista Branched Chained Amino Acids. BCAA:t koostuvat haaraketjuisista aminohapoista leusiinista, isoleusiinista ja valiinista. Näistä kolmesta erityisesti leusiinilla on osoitettu olevan tärkein rooli proteiinisynteesissä. Sana synteesi tarkoittaa jonkin aineen muodostumista ja kasvua elimistössä. Niin sanottujen vapaiden aminohappojen etuna on se, että ne auttavat rakentamaan lihaksia välittömästi hajoamisen jälkeen. Aminohapot ovat puhdasta proteiinia, mikä tarkoittaa, että saat haluamasi nopeasti. Aminohapot imeytyvät veren kautta ja lisätään lihaksiisi.


  Tarjoiluehdotus:
  1 mittalusikallinen sekoitettuna 4-6 dl:aan vettä shakerissa. Nautitaan parhaiten ennen harjoittelua ja sen aikana.

  Koko:
  Sisältää 400 g (27 annosta).
  Ei sisällä:
  Lisätty sokeri
  Koko:
  400 g
  Käyttötarkoitus:
  Energia, Kasvata lihaksia, Painonpudotus
  Muoto:
  Pulveri
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Sisältö annosta kohden / Content per dosage (ca 15 g)

  L-Leucin6000 mg-
  L-Valin1000 mg-
  L-Isoleucin1000 mg-
  Glutamin4000 mg-
  Koffein100 mg
  Vitamin B61,6 mg100% rdi

  Ainesosat: L-leusiini, L-glutamiini, L-valiini, L-isoleusiini, omenahappo, natriumbikarbonaatti, inuliini, maltodekstriini, väri (punajuurijauhe), aromi, pyrodoksiini hcl, makeutusaine (aspartaami, asesulfaami-k, sisältää fenyylialaniinin lähteen).
 • FAQ

Arvostelut (1)

1 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Liisa 2023-02-23
Tilasin Sour Cherry ja Sour Apple maut. Maistuu oikein hyvältä, ei ole liian esanssista/ällömakeaa jälkimakua. En ole aiemmin juonut BCAA juomia salilla käymisen parissa, mutta parin viikon käytön aikana huomasin eron - jaksaa paremmin mutta ei kuitenkaan tule samanlaista ''sugar crashia'' kuin mitä esim. energiajuomien kanssa. Tilaan todennäköisesti lisää makuja!
Näytä lisää
1 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5