Viimeinen mahdollisuus

7

SportLab Red Stack AMP 50 caps

€29.50
Lkm: 
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(9)

30 päivän palautusoikeus

Maksa Klarnalla

Hintatakuu

Ilmainen toimitus yli 49,90€ tilauksiin

Maksa laskulla ilman kuluja

Ilmainen palautus

Klarna
Visa
Mastercard
Budbee
Posti

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Piristävät rasvanpolttajat

 • Tuotekuvaus
 • RED AMP STACK voi olla yksi äärimmäisimmistä saatavilla olevista lisäravinteista energiatasojen ja rasvanpolton lisäämiseen. Käyttämällä tehokkaimpien ainesosien yhdistelmää täydellisessä seoksessa voidaan saavuttaa maksimaalinen synergia ja vaikutus.
  RED AMP STACK voi olla yksi äärimmäisimmistä saatavilla olevista lisäravinteista energiatasojen ja rasvanpolton lisäämiseen. Käyttämällä tehokkaimpien ainesosien yhdistelmää täydellisessä seoksessa voidaan saavuttaa maksimaalinen synergia ja vaikutus.

  Red Amp voi tarjota sinulle seuraavat edut:
  • Ruokahalua vähentävä.
  • Virkistävä - maksimaalisesti stimuloiva!
  • Lisääntynyt keskittyminen treeniin.

  RED AMP STACKin vaikuttavien aineiden seos koostuu
  halostakiinista eli N-metyylifenyylietanoliamiinista, joka on uute Halostachys Capsica -kasvista. Halostakiini on suhteellisen keskeinen stimulantti.

  Kofeiini on sekin keskeinen stimulantti ja sen väsymyksen torjunnan on osoitettu vaikuttavan positiivisesti suorituskykyyn, voimaan ja kestävyyteen.

  Higernamiini eli norcoclaurine on kasviuute sekä beeta 1- ja 2-stimulaattori, joka voi lisätä varastoituneen rasvan polttamista.

  Capsicum-uutetta eli espanjalaista pippuriuutetta lisätään tuotteeseen sen vaikutuksesta voida parantaa kehon termogeenistä prosessia (lämpötilan nousua), mutta myös sen väsymystä ja kipua vähentävästä vaikutuksesta, mikä on positiivista halutessasi suoriutua maksimaalisesti (eli ylittää kipukynnyksen) kovissa treeneissä.

  Suositusannos:
  Ota 1 kapseli noin 20 minuuttia ennen harjoittelua.
  Älä ylitä 1 kapselin päiväannosta.

  Koko:
  50 kapselia - 50 annosta
  Koko:
  50 caps
 • Ainesosat
 • Ainesosat: Vedetön kofeiini, Halostachine HCl, Tinospora Crispa -uute, Capsicum 10:1.
  Täyteaineet: mikrokiteinen selluloosa, dekstroosi, voiteluaine: magnesiumstearaatti, kapseli: gelatiini.

  HUOM! EI suositella kilpaa urheileville. Sisältää aineita, jotka voivat antaa positiivisen tuloksen dopingtestissä.

  Ravintolisä:
  Tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Yliannostus voi aiheuttaa terveysriskejä. Säilytettävä poissa lasten ulottuvilta. Säilytys huoneenlämmössä, kannen ollessa suljettuna.
  Ei suositella niille, joilla on korkea verenpaine, sydänvaivoja, tai raskaana oleville tai imettäville.

Arvostelut (9)

9 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Kim 2021-07-19
Ei ainakaan tilaamani purkin(new formula red stack amp) ainesosaluettelossa mainita halostakiinista mitään, myydäänköhän tätä ''new formulaa'' entisen tuotteen maineella?
Mathias Andersson 2020-11-15
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Todella hyvä energialisäosa! Ottaa sen yhdessä Nutramino Pre Workoutin kanssa ja se vastaa hyvin minulle, joka harjoittelee klo 05.00 aamulla. Suositellaan!
Anton 2020-05-11
Vahvistettu ostos
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Toimii yhtä hyvin kuin ensimmäisellä kerralla, kun testaat näitä vuonna 2012. Ota ne yhdessä PWO: n kanssa, kuinka potkun saat!
Matte Westman 2020-05-07
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Luulen, että ruumiini reagoi hyvin Red Amp -pinoon, olen kokeillut muita rasvanpolttajia, mutta ei mitään, jos se toimii yhtä hyvin. Tämän avulla voin olla hieman huolimaton ruoan suhteen ja silti pitää itseni haalistuneena. Saa hyvää energiaa kuntosalilla, eikä sillä ole ollut sivuvaikutuksia. Suosittelemme sitä
Näytä lisää
9 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Shop Instagram

Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5