Viimeinen mahdollisuus

10
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 8 kertaa viimeisten päivien aikana

Stacker2 7-Phenyl Stack 100 caps

€33.90
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(3)

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Ruokahalua vähentävät

 • Tuotekuvaus
 • STACKER-2:n rasvapolttajat tunnetaan jo kaikkien aikojen tehokkaimpina rasvanpolttajina.
  STACKER-2:n rasvapolttajat tunnetaan jo kaikkien aikojen tehokkaimpina rasvanpolttajina. Ja valmistaja NVE Pharmaceuticals on nyt menossa askeleen pidemmälle lanseeraamalla 7-PhenylStackin.

  7-PhenylStack voi antaa sinulle:
  • Erittäin lisääntynyt rasvanpoltto
  • Paljon energiaa ja keskittymistä
  • Lisääntynyt aineenvaihdunta
  • Voi olla yksi markkinoiden vahvimmista
  • Ruokahalun vähentäminen

  NVE on työskennellyt kahden vuoden ajan tämän uuden koostumuksen parissa. Tuloksena on jotain tähän asti mahdottomana pidettyä: erittäin voimakas koostumus, jolla on rasvaa polttavia ominaisuuksia ja aineenvaihduntaa lisääviä uutteita, jotka ovat maailman vahvimpia!

  Annostusehdotukset:
  Ota 1-2 kapselia ennen aamiaista ja sitten 1-2 kapselia lounaalla, energiapotkua varten ota vain 1-2 kapselia tunti ennen liikuntaa.

  Koko:
  100 kapselia
  Koko:
  100 caps
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Sisältö 2 kapselia kohti:
  Koliinibitartraatti, tauriini (2-aminoetaanietaanisulfonihappo), Garcinia Cambogia -uute [standardoitu 50-prosenttiseen hydroksitriinihappoon (HCA)] (hedelmä), Camellia Sinensis 60 % -plyfenoleja (vihreät teelehdet), Amorphophallus Konjak (mukulat), B8-vitamiini (biotiini) 160 mikrogrammaa kofeiinia (vedetön) 280 mg

 • FAQ

Arvostelut (3)

3 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Nils Jönsson 2021-01-18
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Fenyylipinoaja toimii erittäin hyvin rasvanpolttajana. Lämpimämpi hikoilu paljon enemmän. Saa myös hyvin valppautta heiltä :-) Osta !!
2020-05-09
Vahvistettu ostos
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Käyttää näitä päivittäin. Vaikea sanoa mitään vaikutuksista, jotka eivät ole "näkyviä". Mutta kofeiinijunkie sellaisena kuin olen, jolla on yleensä 4-5 tunnin herätysjakso ennen kuin väsyn, nämä ovat hienoja! Jos otan kaksi, ei ole ongelma pysyä hereillä koko päivän! ????
Staffan Eliasson 2020-05-06
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Toimii hyvin, palaminen alkaa todella hyvin harjoittelun aikana. Tämä vaikutus myös päivinä, jolloin et harjoittele.
Näytä lisää
3 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5